Lehet, hogy lecsúsztunk? Tegnap olyan 7körül voltunk együtt. Ma reggelre ugrott nagyot a hőm. Ha fenntmarad továbbra is akkor tuti megvolt a petém. Nade akkor az időzítés még jó lehetett így?
Nem valami szép a görbéd!
Elég cakkos és nagyon alacsonyan van az alaphőd!
Az ovud biztos hogy nem akkor volt amikor behúzta mert utána leesett a hőd és nem szabadott volna!
Most hogy felugrott és ha így maradna akkor az biztató lenne!Szexeljetek ma is meg holnap is!
Igen jól írtam!
Nézd csak!
A testhőmérséklet a ciklus folyamán össze-vissza ingadozik, bár nagyjából egy tartományban, 37 C fok alatt mozog, kivéve, ha időközben megbetegednél.
Ovuláció előtt a testhőmérséklet pár fokkal leesik.
Ovulációt követően a hőmérséklet emelkedésnek indul, és a progeszteron hormon termelődésének köszönhetően 37 C fok közelébe kerül, vagy akár afölé is emelkedik.
Elvileg betalálhat mert a petesejt 24 óráig várja a lurkókat amik ugye 2-3 napig simán élnek!
Szóval ha tegnap elindultak akkor simán oda érhetnek!
De persze maradjon fent a hőd,mert ha leesik akkor megint csak próbálkozott a szervezeted és úgy nem lesz meg a találka!
Azért drukkolok!
Még jó lehet az együttlét, de szerintem most továbbra is legyetek együtt!
Remélem, hogy fent marad a hőd és akkor úgy jó lehet még!
Majd ki fog derülni.
Én is drukkolok neked!
Én is csak hobbiból vezetem a görbémet már, nem figyelgetem magamat, mert már belefáradtam hogy még mindig nem sikerül. De azért kb. 1 héttel mensi előtt már kezdek izgulni ennek ellenére is hogy már régóta várjuk a babát.
Szia!:)
Akkor az tényleg az ovud volt!
Sok nőnek jár pecsételéssel!
Na hát reméljük a kis ficánkák megrohamozzák!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!