A neten hol tudok nézni terhességi teszteket amik halányak de pozitívak? Csak összehasonlítás miatt
Nem tudok konkrétat, de ha két csík van az pozitív.
Annál tök mindegy milyen erős, mert a HCG jelen van a szervezetedben..általában terhesség miatt, nagyon ritkán lehet egyéb probléma amit a teszt is mutat-pl egyes ciszták esetén is pozitív..-de hogy a terhességet, vagy mást mutat-e azt nem lehet színskálán megállapítani.
Valami van az tuti, mert különben csak egy csík lenne.
nem tudom, mi van, de nem tudom megnyitni az oldalt... bocsika, esetleg próbáljátok meg ti is.
Ott ahol összehasonlította az LH, mint jósteszttel a hcg tesztet, ott sok jó kép volt, ahol látszott, hogy az egész halványból minden nap tesztelve, milyen sötét csík lesz...
előző v.
Köszönjük!
Sajna nekem sem nyitja meg. Ez annyira tipikus! :)
Sziasztok lányok!
Sajnos én is csak ezt az oldalt ismertem, nem tudok másikat mondani...
Viszont ne is nagyon várjátok, már hetek óta nem lehet megnyitni az oldalt. Na jó, kb. 2 hete. Azért keresgélek, ha találok valamit, írok!
Sziasztok!
Én úgy nézegettem a neten, hogy google-be beírtam hogy pregnancy test és rányomtam hogy képeket keressen, ott kiad egy csomót, halványat erőset:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!