Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A neten hol tudok nézni...

A neten hol tudok nézni terhességi teszteket amik halányak de pozitívak? Csak összehasonlítás miatt

Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok konkrétat, de ha két csík van az pozitív.

Annál tök mindegy milyen erős, mert a HCG jelen van a szervezetedben..általában terhesség miatt, nagyon ritkán lehet egyéb probléma amit a teszt is mutat-pl egyes ciszták esetén is pozitív..-de hogy a terhességet, vagy mást mutat-e azt nem lehet színskálán megállapítani.

Valami van az tuti, mert különben csak egy csík lenne.

2008. okt. 6. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
A halvány csík is csík!Ezt szokták mondani,de ez egy így van!
2008. okt. 6. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne hogy hol van ilyen oldal. Egyszer már rátaláltam de már nem tudom mi volt a neve. Voltak szellemképes tesztek is.
2008. okt. 6. 16:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
a babatervezok otthonán vannak ilyenek! pill..
2008. okt. 6. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, mi van, de nem tudom megnyitni az oldalt... bocsika, esetleg próbáljátok meg ti is.

Ott ahol összehasonlította az LH, mint jósteszttel a hcg tesztet, ott sok jó kép volt, ahol látszott, hogy az egész halványból minden nap tesztelve, milyen sötét csík lesz...

előző v.

2008. okt. 6. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük!

Sajna nekem sem nyitja meg. Ez annyira tipikus! :)

2008. okt. 6. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Sajnos én is csak ezt az oldalt ismertem, nem tudok másikat mondani...

Viszont ne is nagyon várjátok, már hetek óta nem lehet megnyitni az oldalt. Na jó, kb. 2 hete. Azért keresgélek, ha találok valamit, írok!

2008. okt. 6. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én úgy nézegettem a neten, hogy google-be beírtam hogy pregnancy test és rányomtam hogy képeket keressen, ott kiad egy csomót, halványat erőset:)

2008. okt. 6. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Na végre! Találtam!

Remélem meg lehet majd nyitni!

[link]

2008. okt. 6. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!