Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az miért van, hogy aki akar...

Az miért van, hogy aki akar gyereket annak nehezen jön össze, aki nem akar annak elég egy alkalom felelőtlenül, és máris terhes lesz?

Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 17:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Na én akartam, és összejött elsőre. Akkor ez mi?
2016. dec. 2. 09:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Birom az ilyen altalanosito kerdeseket. Szinte azt sugalljak, hogy el kell bujdosnom, mert akartam es azonnal sikerult. Igaz, azt nem kerdezi senki, hogy hany babat tudtam megszulni a terhessegeimbol.

Szerintem ne elmelkedj ilyen butasagokon, mert a kerdesedre nincs valasz. Es ez nem az elet igazsagtalansaga, ez puszta biologia es kemia. Tudod, mi az igazsagtalan? Hogy pl egeszseges ujszulottek kerulnek korhaz ele inkubatorba, vagy rosszabb esetben mashova... Ez igazsagtalan!

2016. dec. 2. 12:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves 12es, nem kell elbujdosnod, és nem is általánosító, csak itt az oldalon rendeszeresen olyan kérdéseket látok, hogy sok ideje próbálkoznak és nem jön a baba, a másik fele meg a nem akartunk és lett. NYilván vannak kivételek.
2016. dec. 2. 12:20
 14/14 anonim ***** válasza:
11# nem kell hisztizni, senki nem mondta, hogy nincs kivétel, és hogy nincs olyan aki akart is és gyorsan össze is jött. Csak arról van itt szó, hogy bazi igazságtalan az élet, mert sokan felelőtlen balf.aszok rögtön teherbe esnek, más meg fejre is állhat. Ilyen az élet, ennyi...Azzal jönni, hogy mindennek oka van ilyen szituban baromság. Akik megölik a gyereküket (nem az abortuszra gondolok) annak is oka volt hogy neki lett másnak meg nem? Bullshit...Ezt nem neked írtam.
2016. dec. 2. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!