Az miért van, hogy aki akar gyereket annak nehezen jön össze, aki nem akar annak elég egy alkalom felelőtlenül, és máris terhes lesz?
Mert az élet igazságtalan...
Én is szeretnék babát. Hónapok óta nem jön össze :( mások meg abortuszra járnak..
Ez egy ilyen igazságtalan dolog, ami ellen nem lehet mit tenni.
No meg aki nagyon szeretne az úgymond rágörcsöl a dologra és pszichés okok miatt nem jön... de sajnos nem lehet nem rágörcsölni, mert, ha valaki szeretne gyereket, akkor nem tudja utána csak úgy elengedni... Mi is 7 éve várjuk a kis csodát, de úgy néz ki most sikerült, reméljük velünk marad.
Ez nem általános, csak az ilyen esetek kavarják a legnagyobb port.
Arról senki nem írogat, hogy felelőtlenül szexelt, de szerencsére nem lett terhes.
Azon sem pörögnek sokan, hogy gyereket akartak, és miért sikerült elsőre. :)
Figyelj, jó kérdés... Oka biztos van, talan csak mi nem tudjuk mi...
En akartam gyereket, de csak 25 utan, mert anyám nagyon korán szült es nem sok jo emlékem van a gyerekkoromrol.
Vigyáztam is, vallásosan szedtem a fogamzasgatlot másodpercre pontosan, ha antibiotikumot szedtem vagy vmi, akkor óvszer, volegenyemmel megis terhes lettem fogamzásgátló mellett...
Mi örülünk mondjuk de meg vártunk volna, ha választhatunk.
20/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!