Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PE koruli felborulhat a...

PE koruli felborulhat a huvely PH-ja?

Figyelt kérdés
Jart mar valaki ugy kozzuletek, hogy peteeres kornyeken par napig enyhen viszketo erzese van, ami aztan ugy el is mulik, ahogy jott. Nem mindig van ilyen. Amikor volt, elmentem a nogyogyaszhoz, hogy nezzen ram. Azt mondta, hogy nem gomba,nincs fertozes, csak felborul a PH. Aztan adott egy kezelest, 6 napig egyfajta kup, 6 napig masfajta kup, 15 napig krem...szoval hosszu kura volt. Anyukam a natur joghurtra eskuszik. Jart mar valaki igy? Ha igen, akkor mit csinalt? Mi valt be? Vajon mitol lehet? Nem hozhato osszefuggesbe egyuttlettel, mert ahhoz mar nagyon regen tortent az utolso aktus. (A clostival volt ilyenem 2 eve, de az durvabb volt.)Koszonom elore is a tanacsokat.
2010. ápr. 30. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó, hogy ezt írtad, mert én is ezt érzem szinte mindig pé idején és attól félek, hogy valami el nem múló fertőzés. De neked a dokid azt mondta, hogy ez csak a ph felborulása miatt van? Nekem pé idején kezdődik és a ciklus második felében is eltart egy darabig. Nem tudtam vele csinálni eddig semmit. Dokihoz jártam, azt mondta, hogy nincs fertőzésem, még tenyészetre is elküldött mintát és az sem mutatott ki semmit.
2010. máj. 1. 12:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Erdekes, mert en ugy vettem eszre, hogy ha barmivel is"beavatkozok" a ciklus soran, akkor tortenik ez. Peldaul 2 evvel ezelott clostit szedtem, akkor ez sokkal rosstabb volt, nem alltam meg vakarozas nelkul. Akkor adott ra kupot, ami helyreallitotta a PH-t. Aztan par honapja elkezdtem a gynex cseppeket, de ugyanez tortent. Aztan mnost jarok reflexologushoz es iszom a cickafarkot es bar enyhebb, de most is van. Ha nem csinalok semmit, akkor elmulik. Erdekes, mert senki mas nem meselt meg ilyenrol. Nekem csak PE korul szokott lenni 2-3 napig es kifejezetten erzem a nyitott mehszajat, aztan elmulik es verzes elott egy par nappal ismet jelentkezik. Mar tenyleg tanacstalan vagyok, bar sokan biztos azt mondjak majd, hogy hagyjak minden extrat abba es bizzam az anyatermeszetben.
2010. máj. 3. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!