Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha elakarom vesziteni a...

Ha elakarom vesziteni a szuzessegem es menstruacio elott 1nappal akarom lehetek terhes? 15/L

Figyelt kérdés

2016. nov. 30. 14:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
A mai világban minden kislány szexelni akar? Nem ártana értelmesnek lenni hozzá.
2016. dec. 7. 16:44
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
cognata: sem egy 15 éves, sem egy 25 éves ember nemi életéhez nincs közöd. Kérdést tett fel, arra vár választ. Én így gondolom, annak ellenére, hogy megértem, amit mondasz, én sem vagyok már gyerek és utólag visszagondolva tudom, miért érdemes várni. De ez akkor sem korrekt, nem dönthetsz mások helyett, sem kicsiben sem nagy dolgokban. Azt teheted meg, hogy segítesz, amennyire lehet. Itt annyit lehet tenni, hogy megadjuk a megfelelő információt, hogy ne hibázzon legalább brutális nagyot.
2016. dec. 7. 18:16
 13/15 anonim válasza:
80%
Wtf.Nezzel inkabb micimackot teso
2017. okt. 22. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet!A huvelybe bekerult sperma néhány óra alatt eler a megtermékenyítés helyére!
2023. nov. 9. 21:05
 15/15 gergelice16 ***** válasza:

Az ovulálás utáni kb 12 napban (ez személyenként változik) nem lehetsz terhes! Az egyetlen probléma, hogy nagy valószínűséggel nem tudod, hogy mikor ovuláltál. Vannak erre módszerek, amik közel 100%-os eredményt adnak (pl. sensiplan), de ezekhez is kell egy év próba időszak. Enélkül én is azt ajánlom, hogy védekezzetek.

Egyébként tudom, hogy nincs beleszólásom a dologba, de jobb ha felkészülsz, hogy ha ilyen korán elveszíted a szűzességedet, az sok mindent tönkre fog tenni az életedben, egyáltalán nem ajánlom. Előbb nézz utána, hogy a szex milyen hatással van a kapcsolatra. Felnőttként is igaz, hogy ha túl korán lefekszel valakivel, akkor nagy valószínűséggel ellehetetleníted az egyébként működőképes kapcsolat kialakítását is. De ne akarj túl korán felnőni, még akkor sem, ha körülötted mindenki rossz példát mutat. Higgy nekem, meg fogod bánni!

2023. dec. 11. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!