Ti mikor tesztelnétek elöször?
Most van egy hónapja, hogy abba hagytam a fogamzásgátló szedését. A barátommal mindketten úgy vagyunk vele, hogy ha jönne már a baba az nem lenne probléma, ha viszont nem az se baj.
A ciklusom a fogamzásgátló elött kicsit rendszertelen volt. Volt amikor megjött 28-29-30ik napon, de volt sokszor, hogy 1-2 hetet késet, viszont kb 14 éves korom óta sose marad ki.
Az utolsó szem fogamzásgátlót oktober 25-én szedtem be és a vérzésem okt. 28-tól nov. 1-ig tartott.
Azt tudom, hogy kb peteérés/aktus után 2 héttel érdemes tesztelni, de mivel fogalmam sincs, hogy mikor van peteérésem és sokszor voltunk együtt, így nem tudom, hogy mikortól/hogyan lenne érdemes tesztelnem.
Azért is kérdezem, mert eddig, ha aggódtam a miatt, hogy terhes vagyok-e kb. sose jött meg, csak miután már csináltam tesztet és megnyugodtam. Most nem aggódóm, de mivel ez az első hónap eléggé izgulok, hogy mi lesz.
Én más miatt aggódnék.
Az orvosom azt mondta hónapos hogy a gyógyszer abbahagyása után nég fél évig védekezzünk máshogy mert nagyobb a vetélés esélye
Szia !
Nekem okt.27től nov.01ig volt mensim és már csináltam tesztet ... :) és + lett.. szerintem már csinálhatsz!
4.-nek gratulálok :)
holnap reggell akkor csinálok tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!