Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baj lesz ebből? Barátomm...

Lehet baj lesz ebből? Barátommal először ugy volt hogy megszakítással védekezünk, aztán csak akkor szólt nekem mikor megtörtént a baj. én nem éreztem hogy belém ment csak mikor utána felálltam.

Figyelt kérdés

aztán anyuja kiváltott nekem 72 órásat de nem vettem be,mert mindenhol azt olvastam teljesen felboritja a ciklust,ami nekem meg igy is nem szabalyos..

de mi lenne ha terhes leszek,most vagyok a 25 napon,és pár nap múlva kéne megjönnie,ugye megfog??

2016. nov. 1. 11:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Vagy igen, vagy nem, statisztikailag valószínűbb hogy megjön majd, mert 25. ciklusnapon a nők nagy része már túl van az teherbeesési időszakon.
2016. nov. 1. 11:49
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugye meg fog? Vannak kerdeseid! Itt senki nem jos!

Hany evesen vagy? 15? Nektek meg nem valo a szex!!!

2016. nov. 1. 11:50
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Hát kedvesem a magadfajtáktol van az ide látogatóknak hányingere!! Ott volt a kezedben a tabletta és nem vetted be mert borul a ciklusod?! Igy az életed fog felborulni és tudod mit? Meg is érdemled!!! Egyáltalán nem biztos hogy meg fog jönni sőt ha pont peteéréskor történt akkor szinte biztos hogy nem dög meg jönni! Persze gondolom rohansz abortuszra mert jaj hát baromira nem fér ám bele az élet viteledbe egy baba!!!
2016. nov. 1. 11:50
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugy remelem, ezek csak az oszi szunet kamujai...de tartok tole, leteznek ilyen ostobak.
2016. nov. 1. 11:52
 5/18 anonim ***** válasza:
52%

Azért annyira nem könnyű teherbe esni, mint azt itt sokan szájkárátézzák. Persze azt tanítom én is prevenció foglalkozáson, hogy mindig kell védekezni, nem is azért mondom, hogy mentsem a kérdezőt...de a teherbeeséshez elég sok minden kell klappoljon, elméletileg 12-24 óra egy ciklusban, amikor megtörténhet. Persze az ördög nem alszik.

Még mindig jobb lett volna bevenni az eseményutánit.

DE! Miért nem lehet védekezni tizenévesen??????? :( Te jó ég...könnyebb egy esetleges terhesség vagy egy abortusz mint felhúzni a gumit? :(

2016. nov. 1. 11:54
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

Valóban felborítja a ciklust, de akkor inkább a ciklusodat borítsa fel néhány hónapra minthogy az egész életedet, életed végéig egy abortusz mondjuk!

Nagyon felelőtlenek vagytok, akkor szól amikor már megtörtént a baj? Ha nem akartok gyereket akkor védekezzetek, mert történnek csodák és nem kell mindenkinek épp akkor együtt lennie a párjával amikor esedékes a teherbeesés.

Vagy megjön vagy tesztelsz. Baj nem lesz, max egy baba.

2016. nov. 1. 11:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
#5 Valóban nem könnyű, de a legtöbben addig játszanak a tűzzel, míg alaposan meg nem égetik magukat. Kár lenne azt hinni, hogy egy ilyen után vallásos áhítattal fognak gumit húzni, mert sajnos nem, hiszen (elsőre) megússzák :(
2016. nov. 1. 11:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire ostoba vagy
2016. nov. 1. 12:05
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megjön, vagy nem. Izgulhatsz. A megszakítás pedig NEM védekezés!
2016. nov. 1. 12:10
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Meglátod, meg fog jönni. De csak most az egyszer! Hány évesek vagytok?
2016. nov. 1. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!