Lehet baj lesz ebből? Barátommal először ugy volt hogy megszakítással védekezünk, aztán csak akkor szólt nekem mikor megtörtént a baj. én nem éreztem hogy belém ment csak mikor utána felálltam.
aztán anyuja kiváltott nekem 72 órásat de nem vettem be,mert mindenhol azt olvastam teljesen felboritja a ciklust,ami nekem meg igy is nem szabalyos..
de mi lenne ha terhes leszek,most vagyok a 25 napon,és pár nap múlva kéne megjönnie,ugye megfog??
Ugye meg fog? Vannak kerdeseid! Itt senki nem jos!
Hany evesen vagy? 15? Nektek meg nem valo a szex!!!
Azért annyira nem könnyű teherbe esni, mint azt itt sokan szájkárátézzák. Persze azt tanítom én is prevenció foglalkozáson, hogy mindig kell védekezni, nem is azért mondom, hogy mentsem a kérdezőt...de a teherbeeséshez elég sok minden kell klappoljon, elméletileg 12-24 óra egy ciklusban, amikor megtörténhet. Persze az ördög nem alszik.
Még mindig jobb lett volna bevenni az eseményutánit.
DE! Miért nem lehet védekezni tizenévesen??????? :( Te jó ég...könnyebb egy esetleges terhesség vagy egy abortusz mint felhúzni a gumit? :(
Valóban felborítja a ciklust, de akkor inkább a ciklusodat borítsa fel néhány hónapra minthogy az egész életedet, életed végéig egy abortusz mondjuk!
Nagyon felelőtlenek vagytok, akkor szól amikor már megtörtént a baj? Ha nem akartok gyereket akkor védekezzetek, mert történnek csodák és nem kell mindenkinek épp akkor együtt lennie a párjával amikor esedékes a teherbeesés.
Vagy megjön vagy tesztelsz. Baj nem lesz, max egy baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!