Lehet baj lesz ebből? Barátommal először ugy volt hogy megszakítással védekezünk, aztán csak akkor szólt nekem mikor megtörtént a baj. én nem éreztem hogy belém ment csak mikor utána felálltam.
aztán anyuja kiváltott nekem 72 órásat de nem vettem be,mert mindenhol azt olvastam teljesen felboritja a ciklust,ami nekem meg igy is nem szabalyos..
de mi lenne ha terhes leszek,most vagyok a 25 napon,és pár nap múlva kéne megjönnie,ugye megfog??
Én meg azt hallottam, hogy nem csak a 72 órás tabi, hanem a terhesség is teljesen felborítja a ciklust.
De ha sikerült teherbe esned, akkor legalább szabályosan nem fog megjönni 9 hónapig. Szóval a legjobb döntés volt amúgy sem szabályos ciklusra nem bevenni a tabit, napi kamukám.
" A megszakításos szex Nem Védekezés!!!"
De hát ők nem is megszakításosan szexeltek,hanem rendesen televerte a pasija!
Annyira béna volt a kisfiú,hogy nem tudta kihúzni se...csak tudnám,akkor minek akar nagyfiúsat játszani.
Ez a buta kislány,meg minek engedi magát teherbe veretni?
Ezek után arra lennék kíványcsi,hogyan fogod előadni a fiú anyjának,hogy hát bocsi,terhes vagyok,mert nem vettem be az eseményutánit!
Atyaég. A megszakítás nem védekezés, pláne nem egy tinifiúnál, aki nem tudja magát kontrollálni, de ha tudja is, akkor is ott a veszély, mert attól, h nem élvez beléd, előváladék távozhat és abban már lehetnek spermiumok.
Ezért mondják, h a megszakítás nem védekezés.
A tinicsajok azért esnek teherbe olyan gyakran, mert mint a kérdezőnek, összevissza van a ciklusuk, nem lehet tudni, mikor van peteérés, mikor fog pontosan megjönni és így nem lehet mit adni a számolgatásra. Hiába vagy a 25. napon, ha ez a ciklusod 34 napos lesz. Akkor pont jókor voltatok együtt egy babához. de ezt sose tudhatod, h melyik ciklusod hány napos lesz, mert éretlen vagy, fejlődésben lévő fiatal szervezet. Egy felnőtt nő, ha egészséges, azért tudja, h 28 napos vagy tudomisén 32 napos ciklusai vannak.
Ezért hajtják a felnőttek, h védekezés-védekezés-védekezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!