Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baj lesz ebből? Barátomm...

Lehet baj lesz ebből? Barátommal először ugy volt hogy megszakítással védekezünk, aztán csak akkor szólt nekem mikor megtörtént a baj. én nem éreztem hogy belém ment csak mikor utána felálltam.

Figyelt kérdés

aztán anyuja kiváltott nekem 72 órásat de nem vettem be,mert mindenhol azt olvastam teljesen felboritja a ciklust,ami nekem meg igy is nem szabalyos..

de mi lenne ha terhes leszek,most vagyok a 25 napon,és pár nap múlva kéne megjönnie,ugye megfog??

2016. nov. 1. 11:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért szerinted az abortusz vagy a terhesség nem borítja fel jobban a hormonháztartásod mint az esemény utáni tette volna? Ja és nem fog megjönni, terhes vagy.
2016. nov. 1. 12:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok. Vesznek neked tablettát, de te nem veszed be,mert felborul a ciklusod. Fantasztikus. Majd a gyerek meg az egész életedet felborítja. Komolyan nem értem miért olyan nehéz gumit húzni. Én nagyon remélem, hogy meg jön, mert borzasztóan felelőtlen vagy.
2016. nov. 1. 12:57
 13/18 anonim ***** válasza:
A megszakításos szex Nem Védekezés!!!
2016. nov. 1. 14:01
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Én meg azt hallottam, hogy nem csak a 72 órás tabi, hanem a terhesség is teljesen felborítja a ciklust.

De ha sikerült teherbe esned, akkor legalább szabályosan nem fog megjönni 9 hónapig. Szóval a legjobb döntés volt amúgy sem szabályos ciklusra nem bevenni a tabit, napi kamukám.

2016. nov. 1. 14:17
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy kamu, utolsó..sajnos a legtöbb tini ennyit és még kevesebbet ért a szexhez de 13 évesen már csinálják, mert menő.
2016. nov. 1. 14:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

" A megszakításos szex Nem Védekezés!!!"

De hát ők nem is megszakításosan szexeltek,hanem rendesen televerte a pasija!

Annyira béna volt a kisfiú,hogy nem tudta kihúzni se...csak tudnám,akkor minek akar nagyfiúsat játszani.

Ez a buta kislány,meg minek engedi magát teherbe veretni?

Ezek után arra lennék kíványcsi,hogyan fogod előadni a fiú anyjának,hogy hát bocsi,terhes vagyok,mert nem vettem be az eseményutánit!

2016. nov. 1. 15:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég. A megszakítás nem védekezés, pláne nem egy tinifiúnál, aki nem tudja magát kontrollálni, de ha tudja is, akkor is ott a veszély, mert attól, h nem élvez beléd, előváladék távozhat és abban már lehetnek spermiumok.

Ezért mondják, h a megszakítás nem védekezés.

A tinicsajok azért esnek teherbe olyan gyakran, mert mint a kérdezőnek, összevissza van a ciklusuk, nem lehet tudni, mikor van peteérés, mikor fog pontosan megjönni és így nem lehet mit adni a számolgatásra. Hiába vagy a 25. napon, ha ez a ciklusod 34 napos lesz. Akkor pont jókor voltatok együtt egy babához. de ezt sose tudhatod, h melyik ciklusod hány napos lesz, mert éretlen vagy, fejlődésben lévő fiatal szervezet. Egy felnőtt nő, ha egészséges, azért tudja, h 28 napos vagy tudomisén 32 napos ciklusai vannak.

Ezért hajtják a felnőttek, h védekezés-védekezés-védekezés.

2016. nov. 1. 15:35
 18/18 anonim ***** válasza:
még ki is váltották neked,és erre nem vetted be??? jesszus... nem rúgok a földön fekvőbe,ezért nem írom le a véleményem!!!a megszakítás nem védekezés,előbb-utóbb úgy is terhes leszel,ha most meg is úsztad,de ki tudja meg úsztad-e...
2016. nov. 1. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!