Menstruáció kimaradása után kinek milyen későn lett pozi a HCG tesztje?
Figyelt kérdés
2016. nov. 24. 09:51
1/6 anonim válasza:
2 hét után lett extra halvány. 3 hét késésnél meg egyértelműen erős pozitív! 34 hkm
2/6 anonim válasza:
Negyszer voltam eddig terhes es minden alkalommal teszteltem maximum a kimaradt mensi utani reggelen, de altalaban meg a nem vart mensi napjan este. Mindig hatarozottan pozitivak lettek mar ilyenkor a tesztek, altalaban en clearblue-t hasznaltam, egyszer egy masik fajtat.
Nekem pontos, 27 napos a ciklusom, soha nem kesett ha nem voltam terhes es a peteerest is mindig kozepidoben erzem.
3/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok Mindkettőtöknek :)!
Nekem ma már 5 napja késik...szabályos 32 napos ciklus mellett.Nem tudom reménykedhetek-e még vagy már mondjak le teljesen a babáról.
2016. nov. 24. 10:03
4/6 anonim válasza:
Nekem 4nap kèsès utan.
31napos ciklussal.
20 . napi peteeressel.
5/6 anonim válasza:
6 nap késés után lett halvány pozi X-epil 25-ös teszt. 20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!