Volt olyan, akinek ovuteszttel jött végül össze a baba? Mióta próbálkoztatok és hanyadik ovutesztes hónapban sikerült?
Akkor erdemes hasznàlnod. De 2nap nemsok. Akkor meg altalaban elnek a spermiumok.
Annyi h pozi teszt napjan legyetek egyutt. Mert masnap hajnalban tortenik a peteeres. Es ovulacio napjan sokszor mar keso osszebùjni.:) esetleg szedjen parod is E vitamint. Javit a spermak elethosszan!
Az előző ciklusban úgy volt, hogy együtt voltunk szerda este, meg csütörtök reggel, péntek-szombat kimaradt, majd vasárnap hajnalban voltunk együtt.
Lehet, hogy a csütörtök reggeli sperma nem volt "túl erős" a szerda esti együttlét után.
Aztán vasárnap-hétfőn-kedden megint együtt voltunk naponta, de az meg már későn volt.
Valószínűleg szombaton ovuláltam.
Remélem, tényleg csak annyi a gond, hogy nem vagyunk együtt a megfelelő időben. :S körül kellene ovulálnom, bízok benne, hogy így összejön.
Most rendeltem teszteket, dec.
Én is ovuteszteltem régebben, amikor még terveben sem volt a baba, aztán megfogadtam, ha egyszer élesben megy, se ovuteszt, se görbe.
Hát, 2 ciklusban bírtam ki, hogy semmi ne legyen, semmire se figyeljek, a 3. ciklusban görbét vezettem, most a 4. ciklusra meg megvettem az ovuteszteket is...
Gorbet en nem vezetek. Fèlrevezetett mar parszor. Es az meg stresszes is volt számomra. Ovuteszt màs egy kicsit Nekem.:)
Hat remeljuk sikerrel jarunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!