Amikor már próbálkoztatok a babával, nem borultatok ki, ha a nemvárt napján mégis megjött?
Nekünk ez még csak a második próbálkozós hónapunk. És tudom, hogy ez még egyáltalán nem sok idő, de sajnos úgy tűnik, hogy megint meg fog jönni. Első hónapban is kiborultam, amikor megjött, és most is nagyon szomorú vagyok.
Hogy lendüljek túl ezeken a kudarcélményeken? Hogy ne parázzak azon, hogy mi van akkor, ha egyáltalán nem lehet gyerekem?
De igen,kiborultam en is:-(
Elso baba elsőre sikerült,masodik 12honap utan.
Utolag nézve jobban tettem volna,ha nem gorcsolok annyira ra a babára ,nem olvasok itt a gyk-n annyit ossze,es lekötom a figyelmemet mással .pl sport,hobbik,család.
Hidd el minél inkabb csak ezen agyanlsz,annál rosszabb!
Probalj legalabb az elso probalkozos fel évben,nem folyton a babára koncentrálni,es menzikor csalódni!!sok sikert!!
Eleinte még nem burultam ki,aztán kb a 3.hónaptól már igen.Folyamatosan,aztán az utolsó 4hónapban már belefáradtunk,és feldolgoztuk,hogy nem lehet babánk,és pont ezután jött össze.3 évet vártunk rá!K3pzelheted milyen rossz volt!Ha késett,már vettem a teszteket,amik sajnos negativak lettek.
Viszont mikor teherbe estem már 2hete késett,de nem gondoltam terhességre.Csak véletlenül vettem egyet.És csodák csodájára alig hittünk a szemünknek mikor pozitiv lett. :)
Tényleg nem szabad rágörcsölni.Van akinek csak úgy jön össze,ha nyugott az élete,nem feszeng folyton. Sok sikert nektek!Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!