Túlparázom a dolgot szerintetek vagy van okom aggódni?
November első hetében voltunk együtt a barátommal, megszakítottuk időben, tehát nem ment belém. Általában 27-28 naposak a ciklusaim, így tegnap a 28. napon megjött a vérzésem, elég erősen reggel, és azt láttam, hogy egy méretes nyálkahártyadarab kijött.(bocsánat)
Viszont azóta nem olyan erős, mint máskor, inkább azt mondanám, hogy nekem a 3. vagy 4. napon szokott ilyen lenni, mint most az elején. A színe élénkpiros, ahogy máskor, semmi barnás eltérés.
Bevallom, annyira izgulok, hogy egész nap szinte csak erre koncentrálok, és megfogadtam, hogy csak óvszerrel.
Szerintem mindenképpen felkeresem a nőgyógyászomat, a rákszűrés is aktuális úgyis.
Ki mit gondol azon kívül, hogy felelőtlen vagyok?
30/N
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
Annak örülök, hogy levált a nyálkahártya.
Igazából csak amiatt aggódok, hogy eddig mindig "vöröstenger" volt az első nap, most olyan átlagos, gyengébb napos.
2# vagyok 😊
Nem jó az sem ha túl sokat olvasol(én is szoktam ilyet, úgy próbálom leállítani magam xD)..
Befolyásolhatja az erősséget az is, hogy mit ettél.. meg minden féle tényező. Nekem a citromtól tutira késik mindíg...
Ha terhességre gyanakszol a vérzés nem lesz folyamatosan "erős"... csinálj tesztet, hogy megnyugodj 😊 de nincs ott semmi félnivaló nyugiii 😊
Ha nyàlkahártya darabok is voltak a mensiben, az tuti nem terhesség. Ha az lennél, nem vált volna le a nyh, csak egy kis vérezgetés, barnázás lett volna.
Megnyugodhatsz.
Annyira kedvesek vagytok, köszönöm szépen a válaszokat.
Azért veszek egy tesztet ma.:)
Csináltam egy Clearblue fogamzáskijelzős tesztet, negatív lett szerencsére.
Amit én az elmúlt 2 napban összeparáztam, azt nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!