Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátommal október elején voltunk együtt. Aztán megjött hó végén. Miután elmúlt, kb. 5 nappal utána újra lefeküdtünk. Ekkor a periódusos naptáram termékenységet mutatott. Aztán egész őszi szünetben küszködtem gombával vagy bakteriális fertőzéssel (pontosan nem tudom melyik volt, mert orvosnál nem voltam), de el is múlt kúpnak köszönhetően. Pár napja furán érzem magam. Fáj a hasam, felül, kicsit alul is. (nem nagy fájásra kell gondolni, éppen csak hogy...nem tudom másképp leírni) Ma enyhe hányingerem is volt. És, nem tudom hogy mennyire számít, de most fáj egy kicsit a fejem is. Mellem nem feszül.

Lehetek terhes vagy nem kell aggódjak?

Azt elfelejtettem írni, hogy természetesen védekeztünk óvszerrel. (Lifestyle Skyn ha ez számít valamit) Nem lyukadt ki, és "butaságot" sem csináltunk, pl. spermás kézzel nyúlt hozzá, úgy ujjazott stb. Még csak nem is bennem ment el.

2 hét után elég korai tünetek lennének, ezért írtam azt az 1 hónapos esetet is, bár akkor kicsi volt a terhesség esély, és meg is jött.

Jövőhéten kell hogy menstruáljak, vagy mához 2 napra kell hogy megjöjjön azaz szombaton. Nagyon félek! Lehetséges, hogy azért vannak ezek a jelek, amiket fentebb írtam mert nagyon stresszelek emiatt az egész miatt? Minden nap sírok miatta, pedig tényleg nagyon óvatosak vagyunk, hihetetlennek tartom azt hogy terhes legyek. De mégis van bennem egy kicsi félelem.

Valamint, ha szerintetek sem vagyok terhes mit tanácsoltok hogy ne legyek ilyen "depressziós" emiatt?

Ja, és még valami: mikor elkaptam alul azt a fertőzést, akkor a pisi végén picit fájt. Ez még néha most is van, és úgyszint néha büdös a vizeletem.

Ha nem jön meg akkor természetesen fogok tesztelni, tehát ezt kérlek ne írjátok.

Köszönöm annak aki elolvasta!

2016. nov. 10. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, de menj el orvoshoz és kezeltesd ki magad
2016. nov. 10. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Gombagyanusan miert szexelsz? Orvos!
2016. nov. 10. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs mitől félned, ha nem volt lyukas, nem csúszott le, stb akkor nem lehetsz terhes!

Én elmentem volna nőgyógyászhoz mielőtt bármivel elkezdem kezelni magam, hogy tudjam pontosan mi a gond, és majd a doki javasol valamit. Mert lehetséges, hogy ez a gond, valami baci, fertőzés is produkálhat hasonló tüneteket.

Viszont stresszelni ne stresszelj mert ettől is késhet!

2016. nov. 10. 18:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Mikor gombás voltam, nem szexeltem.
2016. nov. 10. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!