Minden hónapban együtt vagyunk ovukor, de semmi. Mikortól van okom aggódni?
Figyelt kérdés
Tudom, ez még nem sok idő, de nálam most jött el az a pillanat, hogy megfordult a fejemben, mi van ha... Ez volt a 6. "próbálkozós" hónapunk. Ugyanúgy megjött időre, mint mindig. Óramű pontos 28 napos ciklus. Peteérés középidőben, tünetekkel. Együtt vagyunk előtte való napokban és általában aznap is. Én 29, párom 30. Orvoshoz még nem szeretnék fordulni, hiszen ez tényleg nem sok idő, csupán véleményekre lennék kíváncsi. Mindig is azt gondoltam, nekünk az első 1-2 hónapban sikerül majd, hiszen soha semmilyen nőgyógyászati gondom nem volt, a menstruációm se késett soha, nem maradt ki, fogamzásgátlót soha nem szedtem. Semmi alkohol, semmi cigi, vagy káros szenvedély (páromnál se). Ha nem tudnám mikor van ovum, azt mondanám, az 1 évbe még simán beleférünk. De így, hogy minden hónapban együtt vagyunk olyankor, kezdek félni...2016. okt. 17. 14:17
1/2 anonim válasza:
Azt mondják 1,5 év után kell kivizsgálást kezdeni.
Én bántam volna ha nem kezdem el hamarabb, mert sok más dolog van, ami befolyásolja a teherbe esést és nem a peteéréssel kapcsolatos. TSH, trombophilia, IR stb. Jobb kizárni ezeket szerintem. Mondjuk 6 hónap után még nem kell aggódni, de 9. hónapban talán elmennék kivizsgálásra.
Kívánok mihamarabbi babásodást!
2/2 anonim válasza:
Elsővel megvártuk az 1 évet utána mentünk kivizsgálásra...Mai eszemmel nem várnék 1 évet!
Ha úgy érzitek menjetek orvoshoz.Mondjátok h 1 éve próbálkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!