Menstruáció előtt két nappal terhességi tünet! Lehetséges?
Pár napja barnáztam ,de csak pár percig ,peteérés környékén voltunk együtt,pár napja nagyon émelygek ,délután rosszullétek vannak,reggel semmit nem tapasztalok,nem olyan rég befestettem a hajamat és kegyetlen hányingerem van a hajfesték szagától, sokat fáj a fejem!
A mensimig még van 2nap! mikor érdemes tesztelni?
Igen ezek lehetnek tunetek. Meg varj 3-4 napot ha biztosra akarsz menni! Egyebkent nekem mar a nemvart napjan jol lathato pozi lett a tesztem.
Udv. 11 hkm
remélem baba lesz 😊 már régóta próbálkozunk,produkált már a testem terhességi tünetet de ez most más!
Neked pedig gratulálok 💗 boldog baba várást 💗💗
Nekem 6 nap van a nemvártig, én csak annyit érzek, hogy szurkál az alhasam, meg tegnap egy kicsit fel voltam fújódva. Mi ebben a hónapban nem bíztuk a véletlenre, minden másnap együtt voltunk, és ezt még most is tartjuk, hátha nem akkor volt a peteérés, amikor gondoltam.
Én most elkezdtem palástfű teát inni, hátha ez is segít. Érdekes, hogy nekem mindig fáj a cicim a mensi előtt egy héttel, de most még mindig nem fáj.... pedig mindenhol azt olvasom, hogy akinek jön a baba, annak fáj előtte.... Sok a bizonytalanság, de már csak párnap.
Drukkolok neked, szerintem a nemvárt napján tesztelj!
Szia !
Én keddre nem vártam a héten és előtte 2 nappal vasárnap már teszteltem és kijött egy halvány + :)...
Kedves utolsó! Nekem pontosan ugyanezek a tünetek voltak.. szurkált a hasam és puffadtam... de nagyon :O ...viszont cici fájdalom nekem sem volt! Most kezdem el érezni, hogy ajaaajjj.... :)
Drukkolok mindkettőtöknek!
Köszönöm szépen... :)remélem minden rendben lesz mert nagyon az elején vagyok még, igyekszem 2 lábbal a Földön állni azért..
Így voltam én is pontosan a puffadással... de egy terhesség sem egyforma azt mondják a "nagyok" .. :) DE én nagyon szorítok! Majd írj, hogy miújság :)
sziasztok 😊 szorítok nektek!
ma reggel már semmit nem érzek, talán a mellem szúr egy kicsit, tegnap este nagyon rosszul voltam bő folyasom volt,remélem mostmár tényleg baba van a dologba, mert már 6hónapja próbálkozunk és mindenhónapba elkeseredek amikor megjön 😕😕
Én is köszönöm a drukkot! :)
Olyan jó kis karácsonyi ajándék lenne ez a családnak, meg persze nekünk! :)
Én is tapasztalom 2 napja a fehérfolyást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!