Kinek mikor lett elöször pozi a tesztje? Volt valami tünete, elöjele is a terhességnek?
Figyelt kérdés
4 nap késés/nega teszt - még várok2016. nov. 22. 14:04
51/65 ReniAdam válasza:
Reggel még visszaaludtam felebredtem es azert gondoltam a honom ala nxomom megegyszer a homerot es 36.9volt egyelore nem jott meg. Kivancsian varom a holnapot.
52/65 A kérdező kommentje:
Mi újság veled?
2016. nov. 28. 13:47
53/65 anonim válasza:
Kedves Reni, ha babavárás miatt hőmérőzöl akkor a hónaljban mért hő az nem jó :) Nyelv alatt mérd :) Ilyenkor úgynevezett maghőt kell mérni. Minden esetre azért drukkolok :)
Neked is kérdező!
Majd írjátok meg, mi lesz a végeredmény :)
54/65 ReniAdam válasza:
Meg mindig nem jott meg. Kivarom a szerdat ha addig sem akkor teszt. Elvileg ma kellett volna megjonnie de allitolag a stressz kesleltetheti kicsit es mivel ma vizsgaztam elsosegelybol csutortokon meg kreszbol fogok megeshet hogy attol van mert az utolso tesztem negativ volt tegnap reggel. Azert addigra mar pozinak kellett volna lennie.
55/65 A kérdező kommentje:
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz veled,akkor a szerda nekünk döntő nap,mivel én is akkor megyek dokihoz. Remélem nem fog hülyének nézni, 11 napja késik.
2016. nov. 29. 08:21
56/65 ReniAdam válasza:
Nekem sajnos ma reggel megjott de Neked szurkolok es majd irj mi lett Veled.
57/65 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom Reni. Mindenképp írok
2016. nov. 29. 17:14
58/65 A kérdező kommentje:
A doki nem látott terhességet hüvelyi uhn úgyhogy kaptam szurit,hogy megjöjjön :(
2016. nov. 30. 09:26
59/65 A kérdező kommentje:
Ha tíz napig nem jön meg akkor vissza kell mennem
2016. nov. 30. 10:28
60/65 ReniAdam válasza:
Jesszus akkor mitol lehet hogy nem jott meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!