Kinek mikor lett elöször pozi a tesztje? Volt valami tünete, elöjele is a terhességnek?
Figyelt kérdés
4 nap késés/nega teszt - még várok2016. nov. 22. 14:04
11/65 ReniAdam válasza:
Köszi kérdező :) ma fogok tesztelni. Vegul ugy dontottem veszek 2 db tesztet mert nalam a lanyomat ilyenkor mar kimutatta. Ha nega lesz akkor nyugi lesz de azert vasarnap csinalok megegyet addigra tuti kimutatja. Ha pozi akkor varok 1-2 napot es szinten csinalok megegyet megerositesnek. Vegulis valamilyen szempontbol mindket eset jo dolog. :)
12/65 ReniAdam válasza:
Azert ha már ennyit kesik ott tuti van valami. Probalj masik fajta tesztet. Korabban is elofordult hogy kesett?
13/65 A kérdező kommentje:
Mióta abbahagytam a gyógyszert (8hónapja), azóta mindíg pontos. A gyógyszer elötti idökben szokott késni egy-k=t napot, de akkor tudtam, hogy meg foj jönni, mert mindíg is erös görcseim voltak, még a fogamzásgátló szedése alatt is
2016. nov. 23. 08:52
14/65 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen írd majd meg,hogy mi lett veled. Kíváncsi vagyok, hogy pozi lesz-e a teszted :) Drukkolok neked
2016. nov. 23. 08:53
15/65 ReniAdam válasza:
Te is irj hogy mi lett Veled. En del fele irok is
16/65 A kérdező kommentje:
Oké, én meg majd hétvége felé, addig várok, biztos akarok lenni az eredményben
2016. nov. 23. 09:48
17/65 anonim válasza:
Nekem múlthét csütörtökön 11. dpo-n halványka lett, de látható, 10.dpon egy 10es érzékenységű teszten mintha láttam volna valamit, és másnap fájt a hasam...furán a méhem környékén. Ezért mertem tesztelni :) szombaton már rendesen émelyegtem , de még nem túl erősek a tünetek. Hasfájás, mellérzékenység, enyhe émelygés, fáradtság.
18/65 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó, sok örömet a várandósághoz és a babázáshoz :)
2016. nov. 23. 11:29
19/65 ReniAdam válasza:
Hat nem tudom most mi van. Egy 25 os (szoval gyenge) erzekelesu gabriellel probalkoztam. Valami nagyon halvany sejles latszik de nagyon nem biztos. Ugyhogy szombaton ismetelek reggel.
20/65 anonim válasza:
Szia 😊 én most kb úgyanigy várok mint te 😊 igaz nekem még van 2nap a nemvártig párnapja baranáztam de csak pár percig most fáj a derekam meg a fejem remélem baba lesz
az mondjuk fura hogy reggelről egyáltalán nem vagyok rosszul de délutánonként émelygés szagoktól hányinger!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!