Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mikor lett elöször pozi...

Kinek mikor lett elöször pozi a tesztje? Volt valami tünete, elöjele is a terhességnek?

Figyelt kérdés
4 nap késés/nega teszt - még várok
2016. nov. 22. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 ReniAdam ***** válasza:
Köszi kérdező :) ma fogok tesztelni. Vegul ugy dontottem veszek 2 db tesztet mert nalam a lanyomat ilyenkor mar kimutatta. Ha nega lesz akkor nyugi lesz de azert vasarnap csinalok megegyet addigra tuti kimutatja. Ha pozi akkor varok 1-2 napot es szinten csinalok megegyet megerositesnek. Vegulis valamilyen szempontbol mindket eset jo dolog. :)
2016. nov. 23. 08:19
 12/65 ReniAdam ***** válasza:
Azert ha már ennyit kesik ott tuti van valami. Probalj masik fajta tesztet. Korabban is elofordult hogy kesett?
2016. nov. 23. 08:20
 13/65 A kérdező kommentje:
Mióta abbahagytam a gyógyszert (8hónapja), azóta mindíg pontos. A gyógyszer elötti idökben szokott késni egy-k=t napot, de akkor tudtam, hogy meg foj jönni, mert mindíg is erös görcseim voltak, még a fogamzásgátló szedése alatt is
2016. nov. 23. 08:52
 14/65 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen írd majd meg,hogy mi lett veled. Kíváncsi vagyok, hogy pozi lesz-e a teszted :) Drukkolok neked
2016. nov. 23. 08:53
 15/65 ReniAdam ***** válasza:
Te is irj hogy mi lett Veled. En del fele irok is
2016. nov. 23. 09:47
 16/65 A kérdező kommentje:
Oké, én meg majd hétvége felé, addig várok, biztos akarok lenni az eredményben
2016. nov. 23. 09:48
 17/65 anonim ***** válasza:
Nekem múlthét csütörtökön 11. dpo-n halványka lett, de látható, 10.dpon egy 10es érzékenységű teszten mintha láttam volna valamit, és másnap fájt a hasam...furán a méhem környékén. Ezért mertem tesztelni :) szombaton már rendesen émelyegtem , de még nem túl erősek a tünetek. Hasfájás, mellérzékenység, enyhe émelygés, fáradtság.
2016. nov. 23. 09:59
 18/65 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó, sok örömet a várandósághoz és a babázáshoz :)
2016. nov. 23. 11:29
 19/65 ReniAdam ***** válasza:
Hat nem tudom most mi van. Egy 25 os (szoval gyenge) erzekelesu gabriellel probalkoztam. Valami nagyon halvany sejles latszik de nagyon nem biztos. Ugyhogy szombaton ismetelek reggel.
2016. nov. 23. 12:01
 20/65 anonim ***** válasza:

Szia 😊 én most kb úgyanigy várok mint te 😊 igaz nekem még van 2nap a nemvártig párnapja baranáztam de csak pár percig most fáj a derekam meg a fejem remélem baba lesz

az mondjuk fura hogy reggelről egyáltalán nem vagyok rosszul de délutánonként émelygés szagoktól hányinger!

2016. nov. 23. 12:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!