Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Van egy 9 hós babám. Ugye mikor elkezdtem szoptatni, volt az első hónapokban nagy éhség érzetem. Szinte mindig éhes voltam.
De ez kezdett beállni stb.
Mostanság megint van. Meg mindig szopis a babám. Meg nem is inkabb az h éhes vagyok, hanem kívánok mindent. Meg össze-vissza ennék.
Mondjuk 2x voltunk úgy együtt párommal h nem védekeztünk.
De csinaltam tesztet ami negatív lett.
Meg híztam is 3-4 kg ot.
Eddig rohamosan fogtam..
Vagy ez inkabb még a szoptatással van egybe függve?
2016. nov. 21. 23:01
1/3 anonim válasza:
Csinalj majd meg egy tesztet, de sztem szoptatàs miatt van :)
2/3 anonim válasza:
Amig szoptattam ugy ettem mint a terhesseg alatt.... nem akartam elhinni .... de mindent.. ugyan ugy kivanos voltam... sztem csak amiatt van :)
3/3 anonim válasza:
A fizikai kimerültség, a túlzott stressz, egyoldalú étkezés, esetleg vitaminhiány is okozhatja. És természetesen a szoptatás is. De a terhesség is közre játszhat. Bár ha már kívános vagy akkor a tesztnek pozitívnak kellene lennie. De ettől függetlenül lehetsz még az is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!