Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek babás? Fontos!

Lehetek babás? Fontos!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nov.15en kellett volna hogy megjöjjön,mindig bombabiztosan 30napra jott meg. Már késik,3napja. Tiszta ideg vagyok,a Gabriel teszt delutani pisibol tegnapelott negativot mutatott.

Vagyis eloszor a T nel jelent meg a csik utana felszivodott a Cre,hogy negativ. Lehet keves meg a hcg a vizeletembe? Nagyon orulnenk meg egy babónak. Most a reggeli.pisit felrevettem es megyek majd tesztet venni.

Szerintetek?

Folyásom is van,nyúlós,fehér.. pici alhasi fajdalom,derekfajdalom,fejfajas szinte minden nap...

2016. nov. 18. 06:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne görcsölj rá ennyire.. A reggeli vizeletből tesztelj és majd kiderül..
2016. nov. 18. 07:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom h ragorcsolok. :( csak ha veletlen nem baba akkor nem tudom miert nem jon mar meg.
2016. nov. 18. 07:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyi mindentől késhet, hogy csak na! Bőven elég hozza pl az is h ezen pörögsz... reggeli teszt és nyugi. Fogadd el h ezen te ugysem fogsz tudni változtatni, nem az izgulastol leszel terhes. Ha van van, ha nincs, lesz :)
2016. nov. 18. 07:42
 4/10 A kérdező kommentje:

Hat az igaz.:))

Mondjuk mikor peteeresem volt majd meghaltam,annyira rosszul voltam. (Sose szoktam)

De mindjart hoz a ferjem tesztet es irok. :D

2016. nov. 18. 07:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Oké kiváncsian várjuk az eredményt. Majd tegyél fel képet a tesztről ( kepfeltoltesek.hu)
2016. nov. 18. 07:56
 6/10 A kérdező kommentje:

Oké,most ment el venni nekem. :) nemsoká kuldom

:)

2016. nov. 18. 08:07
 7/10 A kérdező kommentje:

Negatív lett :( :(

Nem tudom miert kesik akkor :(

2016. nov. 18. 08:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia nekem "bombabiztosan" 13.napon volt ovulaciom mindig. Neztek is es fajt is minden honapba. Na 3-4 honapja most mar a fajdalom az elejet jelenti es ra 4 napra van ovum. Ezt is neztek igy fix. Igy barmennyire is biztos lehetett kesobb az ovud :)
2016. nov. 18. 08:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Amíg nem jön meg, van remény.

A gabriel egy megbízható, de nem érzékeny teszt. Jóval később lesz pozitív, mint pl a facelle, vagy predictor tesztek.

Nyugi!

2016. nov. 18. 09:24
 10/10 A kérdező kommentje:
19.en megjott. :(
2016. nov. 21. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!