Luna26 kérdése:
Lehetek babás? . Vagy mensi?
Figyelt kérdés
Márc. 15 jött meg utoljára 28 napos a ciklusom..az elmúlt napokban éles szúrkálást és erös görcsöket éreztem ami pár másodpercig tartott..tegnap este minden elözmény nélkül "megjött" mérsékelten erös váltakozoan sötéttebb villágosabb vérzésem van enyhe görcsöķkel..mult hétvégén volt peteéresem akkor és az ota egyszer voltunk együtt a párommal..2016. ápr. 9. 08:10
1/5 anonim válasza:
Én ebből vérzésre tippelnék, csak még nem indult be olyan erővel.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha amikor megjön megduzzad a mellem és nagyobb is..most viszont semmi ilyet nem tapasztaltam
2016. ápr. 9. 09:08
3/5 anonim válasza:
Az is furcsa, hogy hogy lehetett a 20. napon peteérésed, ha 28 naposak a ciklusaid.
Miből gondolod, hogy akkor volt?
(Én amikor gyereket terveztünk, jellemző volt, hogy egyre korábban megjött.)
4/5 A kérdező kommentje:
Pont akkor voltam dokinál uhn amikor elküldtek hormon vizsgálatra és mondta hogy most lehet probálkozni mért éret tüsző van
2016. ápr. 9. 19:25
5/5 A kérdező kommentje:
Ma már nincs semmi..
2016. ápr. 11. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!