11 nappal ezelott voltam egyutt a parommal 1 napja kesik. Jobb oldalt feszito, nyomo erzes. Lehetek babas?
Korai volt nagyon a teszt.
Ha össze is jött, kb. most volt vagy van a peteérésed. Még csak ezután fog kezdeni termelődni a HCG nevű hormon, amit majd kimutat a teszt.
Ha továbbra sem jön meg, akkor 3-4 nap múlva koncentrált vizeletből csinálj tesztet.
Legalább 3 nap még kell a biztos eredményhez de ez lehet akár egy hét is, ha 8 napja lett volna egy peteérésed, akkor inkább egy hét. (És addig élnek a spermiumok a 11 nappal ezelőtti együttlétből).
Én tudom, nehéz várni. Van babám és alig vártam, hogy teljenek a napok és tudjak végre tesztelni. De jobbat nem lehet tenni. Én nem mondom, hogy ne tesztelj egy hétig, csak hogy addig egy negatív tesztet ne vegyél biztosra.
Egyébként igen, lehet érezni a beágyazódást de közel sem érzi mindenki. Nekem görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni a menzeszem. És fogalmam sem volt, hogy most meg fog-e jönni vagy a baba miatt érzem. Ennyi erővel meg is jöhetett volna és csak utólag könnyű mondani, hogy azt éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!