Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tetszenek nektek ezek a...

Tetszenek nektek ezek a nevek? (babámnak fogjuk adni valamelyiket)

Figyelt kérdés

Sorrendben sorolom fel őket.

Lány: Elizabet, Emma, Gréta, Anna , Dzsenifer, Alíz

Fiúk: Ádám, János, Botond

2016. nov. 17. 15:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lánynevek közül amiket felsoroltál az Alíz a legszebb. Nekem is kislány lesz most a 3. babám, de nem passzolt a vezetéknévhez.

Az Emma sem rossz, de jó sok van belőle. Fuu Dzsenifert soha nem adnám... A Gréta és Anna is jó, de hozzám nem állnak közel ezek a nevek, nem tom miért.Az Elizabet sem tetszik, viszont a nagyobbik lányom második neve Eliza. Ebben a formában nagyon tetszik! :)

Fiúnevek közül nekem az Ádám és Botond is tetszik, felnőttként becézés nélkül is helyt áll, gyerekként meg tök cuki az Ádi is és a Boti is. Jánost sosem adnám, azért a mai kicsit "újabb" (nem csicsás, nyakatekert,külföldi) nevek közül választanék/választottam. Apám is Jani, dehát manapság akkor sem adnám már ezt a nevet!

2016. nov. 17. 21:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Lány: Emma, Gréta, Alíz

Fiú: Ádám, Botond

Én Emma vagy Ádám párti vagyok.

2016. nov. 17. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyedül az Anna, Alíz, Ádám, Botond tetszik.
2016. nov. 19. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!