1/12 anonim válasza:
Nem, de annyira homályos a kép, hogy szinte kivehetetlen.
2/12 anonim válasza:
Nagyon homályos a kép, így számomra egyértelmű negatív látszik. Mikor kellene megjönnie ?
3/12 anonim válasza:
Nem látszik semmi. Használj makro módot a fényképezőn.
4/12 anonim válasza:
én ha nagyon nézem, a felsőn mintha látnák valamit, de lehet csak odaképzelem nem tudom. Nagyon rossz a képminőség.
5/12 anonim válasza:
Talán a felsőn van valami, de még egyiket sem mondanám pozitívnak.
6/12 anonim válasza:
A pozitív teszten nem kell vadászni a második csíkot! Én ha negatívat teszteltem, az negatív volt. Ha pozitívat, az pozitív. Senkit nem kellett kérnem, hogy erősítse meg, még férjem is álmából felébresztve látta a csíkot, még ha az halvány is volt. Ezek negatívak!
7/12 anonim válasza:
Ha mondjuk látszódna a kép rendesen......talán lehetne látni!!!
8/12 anonim válasza:
Nagyon nagyon homalyos, de mintha a felson lenne vmi! Megy a drukk!!!
9/12 anonim válasza:
Még a borzasztó képminőség ellenére is látszik valami a fenti teszten. De egy makrós kép jó lenne!:)
(Én nem tudom miért kell így reagálni,mint 6-os.Nagy ritkán nézek csak be ide,de rengetegszer látok megerősítő kérdéseket,sokszor volt,hogy "szellemcsíkból" 1 vagy 2 nap múlva erősebb lett stb.Miért ne kérhetne vélemény vagy megerősítést Bárki ezen az oldalon? Neked nem kellett 6,ez kit érdekel? Nekem már csak azért is kelleni fog majd gondolom,mert "nem hiszek a szememnek" vagy ha meg tényleg halvány,akkor miért ne,több szem többet lát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!