11/12 anonim válasza:
Ha nem érdekel, hogy én láttam-e azonnal, hogy mi az eredmény, akkor ne is reagálj rá, mert csak felesleges szócséplésbe bonyolódsz általa. Ahogy írod, bárki kérhet véleményt. Ahogy bárki írhat is. Az, hogy neked nem tetszik, amit látsz... nos, egyéni gond, probléma. Mondanám, hogy engem meg az nem érdekel, hogy neked mi nem tetszik, de érdekel, mert reagáltam rá és véleményt formáltam róla. Remélem, tudsz követni.
Vannak elbizonytalanító teszt-kérdések, amikor tényleg szellemcsíkos a teszt. Ez még csak nem is szellemcsíkos, még csak el sem ázott. Nem azt írtam le, hogy a kérdező nem terhes, hanem azt, hogy ez nem pozitív. Vagy írjak mást és más szavakkal, csak mert valakinek nem tetszik a válaszom? Ugyan már!
12/12 anonim válasza:
A felső mintha halványan az lenne, de nem nagyon látszik mert homályos a kép. Tesztelj holnap vagy holnapután is lehetőleg első vizelettel :) Ha viszont nem erősödik, akkor sajnos nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!