Most ez akkor hogy is van? Minden netes kalkulátor szerint elvileg ha beütöm hogy 28 napos ciklus rászámol +1 napot. Igy a 15 és nem a 14 napra teszi nekem az ovut. Miért?
ez pedig tudtommal akkor a 29 napos ciklusnak felel meg. valaki segítene eligazodni ebben mert ugy tudom a vérzés első napjától a köv. Vérzés első napjáig van a ciklus?
már olyat is olvastam a 15 napon van az ovu átlagos 28 naposnál de ez meg akkor teljesen összezavart..
Nekem a telefonos alkalmazásom szerint is 15. napon van ovu.
Most ne vedd kötekedésnek de mit számít az az 1 nap?
Egyébként első babámmal hétfői nap volt az utolsó menzim első napja és szerdára voltam kiírva. Amíg számított, mármint genetikai UH-knál úgyis a hétfői napot nézték, a végén egyszerűbb visszafele számolni de pl a szülés ugyanúgy beindulhat 38 és 41 hetesen is, az az 1-2 nap nem oszt, nem szoroz.
A kalkulátorok semmit nem érnek.
Ha tudni akarod, mikor van ovu, lh tesztelj, hőmérőzz.
De egyszerűbb és jóval élvezetesebb a rendszeres szex, akkor mindegy, mikor van ovu.
Nekem pl 7 ciklusnapon fogant a babám 28 napos ciklussal. Ennyit a szamolgatasrol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!