Baba vagy ovu? Sürgösen érdekelnének a válaszaitok!
Figyelt kérdés
Leirom röviden.Ma van a 66-ik napom hogy nem jött meg.Dokinál hétfön jártam hüvelyi uh-al megvizsgált,nem talált cisztát se semmi korosat.Vizeletett kellett leadnom laborba hcg tesztre(este kapom meg az erdeményt).Doki azt mondta ha negativ meginditja a vérzést.Igen,de itt jön a bökkenö.Ma életemben elöször csináltam egy ovu tesztet ami ilyen lett:
[url= [link]
Ez most ovu lesz vagy lehet baba is?Meg engedjem a dokinak,hogy vérzést inditson vagy várjunk még a következö aktuális mensiig??
2010. ápr. 29. 12:20
21/21 A kérdező kommentje:
ég csak a 4hétnél tarthatok,mert nem látott mult héten petezsákot a doki.Valahogy sikerült összehozn,mert az elözö mensim valoszinüleg kimaradt.Nem is gondoltam,hogy baba miatt késik,mert több tesztem -lett.Igy nagyon meglepödtem a pozitiv teszten pénteken.
2010. máj. 3. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!