Baba vagy ovu? Sürgösen érdekelnének a válaszaitok!
Leirom röviden.Ma van a 66-ik napom hogy nem jött meg.Dokinál hétfön jártam hüvelyi uh-al megvizsgált,nem talált cisztát se semmi korosat.Vizeletett kellett leadnom laborba hcg tesztre(este kapom meg az erdeményt).Doki azt mondta ha negativ meginditja a vérzést.Igen,de itt jön a bökkenö.Ma életemben elöször csináltam egy ovu tesztet ami ilyen lett:
[url= [link]
Ez most ovu lesz vagy lehet baba is?Meg engedjem a dokinak,hogy vérzést inditson vagy várjunk még a következö aktuális mensiig??
én úgy tudom egyetlen ovu teszt nem tud babát mutatni, csak ha jósló tesztelésként használod, de az nem egyszeri teszt, hanem több.
várd meg a laboreredményt, az biztosat fog mutatni. (hcg)
(gondoltam, hogy 66 nap, mert nincs olyan doki aki 6 nap után megindítana egy vérzést)
feltételezem terhességi tesztet csináltál, az pozi lett?
ennyi idő után már baba látszana amúgy.
Ha az OVU teszted pozitív akkor peteérés lesz,nem baba.Illetve majd ebből lesz a baba:-)
Hcg eredményt majd írd meg,azért szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!