Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba vagy ovu? Sürgösen...

Baba vagy ovu? Sürgösen érdekelnének a válaszaitok!

Figyelt kérdés

Leirom röviden.Ma van a 66-ik napom hogy nem jött meg.Dokinál hétfön jártam hüvelyi uh-al megvizsgált,nem talált cisztát se semmi korosat.Vizeletett kellett leadnom laborba hcg tesztre(este kapom meg az erdeményt).Doki azt mondta ha negativ meginditja a vérzést.Igen,de itt jön a bökkenö.Ma életemben elöször csináltam egy ovu tesztet ami ilyen lett:

[url= [link]

Ez most ovu lesz vagy lehet baba is?Meg engedjem a dokinak,hogy vérzést inditson vagy várjunk még a következö aktuális mensiig??

2010. ápr. 29. 12:20
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

Megprobálom mégegyszer a linket:

[link]

2010. ápr. 29. 12:23
 2/21 anonim ***** válasza:

én úgy tudom egyetlen ovu teszt nem tud babát mutatni, csak ha jósló tesztelésként használod, de az nem egyszeri teszt, hanem több.

várd meg a laboreredményt, az biztosat fog mutatni. (hcg)

2010. ápr. 29. 12:25
 3/21 anonim ***** válasza:
6. napot akartál írni, ugyi?:) Pont egy kérdésben írta vki, hogy neki az ovu-tesztje pozi lett terhesség alatt. Ha 6 napot késett, még picike lehet az esetleges terhesség. Nagyon drukk, hogy magas legyen a hcg-d, mert az nem csal ! ;)
2010. ápr. 29. 12:26
 4/21 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem amikor ilyen volt az ovu tesztem csináltam hcg tesztet és nagyon halvány pozi lett. Nekem kb 4 napot késett.
2010. ápr. 29. 12:34
 5/21 A kérdező kommentje:
Nem.66napot akartam irni,ugyani kimaradt egy mensim.Azt elfelejtettem irni,hogy megnéztem a méhszájam(nem tudom ez jelent-e valamit),de fent volt és zárt+kemény volt.Tudom,hogy labor erdemény a tuti,de kiváncsi vagyok ti mit gondoltok.:)
2010. ápr. 29. 12:36
 6/21 anonim ***** válasza:

(gondoltam, hogy 66 nap, mert nincs olyan doki aki 6 nap után megindítana egy vérzést)

feltételezem terhességi tesztet csináltál, az pozi lett?

ennyi idő után már baba látszana amúgy.

2010. ápr. 29. 12:58
 7/21 A kérdező kommentje:
Mult hét elején csináltam terhességi tesztet,az negativ lett.Most már teljesen bizonytalan vagyok és olyan messze van még este óra.:(
2010. ápr. 29. 12:59
 8/21 anonim ***** válasza:

Ha az OVU teszted pozitív akkor peteérés lesz,nem baba.Illetve majd ebből lesz a baba:-)

Hcg eredményt majd írd meg,azért szorítok.

2010. ápr. 29. 13:30
 9/21 anonim ***** válasza:
Peteérés vagy hormonzavar. Nem is mondom, hogy az elmúlt negyed évben, amikor 86. napra jött meg, hányszor volt pozitív ovutesztem. A hőm meg lent, vagyis egyszer sem volt peteérésem:( és is dokinál tartok, gyógyszerzeni fogunk valszeg:(
2010. ápr. 29. 13:55
 10/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nézd csak: [link]
2010. ápr. 29. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!