Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két napja halvány Hcg teszt,...

Két napja halvány Hcg teszt, most pedig erősebb Lh teszt?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ovuteszt alkalmas a jóstesztelésre. Holnap csinálok újból egy Hcg-t. Szerintetek reménykedhetek? 30 alatt vagyok, első baba lenne.

2016. nov. 16. 14:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jah és 9-es :) Szerintem jó jel a pozi ovu teszted. Nàlam bevált.
2016. nov. 21. 00:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia, végül nálam is bevált :D Ma van a nemvárt és minden nap pozi volt az ovuteszt reggel is meg napközben is.

Előző ciklusban mensi előtt egy nappal hómező volt az ovu, szóval lehet benne valami :)

Ma szép pozi lett a hcg, még nem erős, de egyértelmű és sokkal erősebb az előzőeknél :)

Mivel voltam már tavaly terhes, így azt javaslom neked menjél 6-7. hét között, én is igyekszem akkor menni, az a biztos. Csak nehéz kivárni :)

Könnyen kiszámolod, utolsó mensi első napjától számold le 6 hetet :D

Sok vidámságot és bízzunk benne minden rendben lesz :)

2016. nov. 21. 06:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Szia! Na Gratulàlok neked :) Addig szedek folsavat meg c vitamint. 7 hetesen màr szívhang is van, úgy olvadtam. Nekem menszi utàn harmadik nap nagyon erős csíkom lett. Jó lenne ha ikrek lennének :)
2016. nov. 21. 08:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Mi a helyzet veled azóta? Nálam egyre jobban jönnek elő a tünetek.
2016. nov. 22. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia, én kaptam progipótlást, hcg 124U/L lett progi 41,7nmol/L nemvárt napján, bár doki szerint a 6dpon mért progihoz képest szépen ment fel :) Azóta nekem is van erősebb tesztem, Tünetem elég változó és ingadozó... egész napos émelygés van, de néha észre sem veszem, valamikor meg pár másodpercre nagyon rámtör a hányinger, de ahog yjön úgy megy is... hasam fájdogál, tegnap sokat mászkáltam, doki + patika meló, meg miegymás, és egész délután iszonyatosan fájt az alhasam a magnéziumok ellenére is. este felé gondolt egyet és már csak az egyik oldalt fájt nagyon aztán hirtelen elmúlt (persze itt délután már pihentem) De úgy fájt mint mensikor amikor én nagyon tudok szenvedni xD Remélem ettől még nincs baj, ma csak enyhe émelygésem van és most kezd kicsit érződni a pocak... nem nagyon csak érzem, hogy oké még minden ok :) Mellem meg hol érzékeny és nagyon belenyillal pár másodpercre, hol meg semmi baja -.- Ha iszok sokat akkor nagyon sokat pisilek. Ha nem iszok akkor egész kibírható XD

Neked tünetek?

2016. nov. 23. 09:46
 16/16 A kérdező kommentje:

Szia! Én majd jövőhéten tervezem a dokihoz elmenni. Kövi héten 7 hetes leszek. Folyton melegem van, fáj a hasam ( olyan érzés, mint amikor megvan), többször eszem (hamarabb vagyok éhes, mint korábban), a mellbimbóm egyre érzékenyebb, ja és gyomorsavam van, erre vettem Rennie-t. Szedek magnéziumot, meg terhes vitamint, C vitamint is.

A doki megnézett hüvelyi ultrahanggal?

2016. nov. 23. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!