Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt 10 perc utan...

Facelle teszt 10 perc utan lett csak rajta nagyon halvány csík?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem kell nézegetni de a fürdőben hagytam ki akartam dobni es akkor lattam hogy van rajta csík!csak szaradasi lehet ugye?

2016. nov. 7. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tölts fel képet legyszi. Egy órája csináltam èn is facelle tesztet , nekem egyből kijött , de nagyon halványan. Megnézném a tiedet is :)
2016. nov. 7. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, akkor már indontulI. Nekemis volt idontul eros pozi tesztem. A parom nezte meg.. pedig mondtam h ne mert az az eredmeny mar nem leolvashato!
2016. nov. 7. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem idontul volt halvany tul keves volt meg a hCg.' Most mar 20. Hetben vagyunk. Szoval az hogy nem leolvashato..ez nem feltetlen igaz.

Es neked utolso meg is jott aztan? Nem volt terhesseg?

2016. nov. 7. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha rózsaszín a csík akkor pár nap múlva ismételj reggeliből. Ha szürke az nem babát jelent.
2016. nov. 7. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha korán csináltad, esélyes, hogy pozi lesz. Nemvárt mensi előtt 5 nappal még nekem is 10 perc után jött ki a második csík. Képet mutatsz?
2016. nov. 7. 19:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.nem tudom feltölteni sajnos.holnap van a nem várt.
2016. nov. 7. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Kepfeltoltesek.hu
2016. nov. 7. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha rózsaszín akkor az időn túli is pozitív,de persze nem jelenti azt hogy meg is marad sajnos.
2016. nov. 9. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!