Egesznap nem eszem szinte es megis ugyerzem hanyingerem van igy estere szerintetek lehet a terhessegtol is? Nemtudom biztosra h az vok e csak van egy olyan rossz erzesem h igen. A terhesseg elso heteiben mar elkezd noni a has?
Figyelt kérdés
Szinten az alhasamon vegig egyenes vonalban eszlelheto egy kicsit a borszinemtol elterobb elenkebb szinu csik. Ez a terhesseg konkret jele?? Sokat olvastam a neten es lehet szinte mar bekepzelem magamnak,de kivancsi vagyok a ti szemelyes tapasztalataitokra velemenyeitekre mensim volt mult honapban 5napig az e havinak nemsokara jonnie kene szerintetek meg varjak vagy mar teszteljek??2016. nov. 15. 18:42
11/12 anonim válasza:
Ha egész nap nem eszel semmit a felgyülemlett gyomorsav is okozhat hányingert
12/12 anonim válasza:
Idegesség miatt nálam is volt, h nem ettem... Már hányinger, émelygés, liftező gyomor... Minden volt.
Terhesen ez más. Nekem addig nem volt hányingerem míg ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!