Rossz indulatú daganattal teherbe eshet valaki?
Sem a daganat típusát, sem a konkrét esetet nem ismered.
Laikusként egyáltalán nem szólnék bele egy orvosi kompetenciát igénylő döntésbe.
Semmi közöd ahhoz, hogy a beteg és a kezelőorvosa, valamint nőgyógyásza milyen döntést hoznak meg egy ilyen helyzetben. Számtalan dolog módosíthatja a helyes döntés meghozatalát. Nincs rálátásod a részletekre. Húzódj a háttérbe ,és ha valóban igaz barát vagy, támogasd az általa meghozott döntésben!
Teherbe eshet. De most szerintem sem ezzel kéne foglalkoznia, hanem azzal, hogy meggyógyuljon.
Ráadásul, ha terhesség közben rosszabbodik az állapota, akkor nem is kaphat igazán kezelést, mert azzal ártana a babának.
Nem értem a barátnődet. Nem hallgat a férjére? Egyáltalán a férfi, hogyan megy bele, hogy babát csinálnak???
És az orvost sem értem. Szerintem nem normális az az orvos, aki hormonnal kezeli.
1: ehhez nem kell orvosnak lenni. A rosszindulatú daganat, az rosszindulatú. Mindenképpen kezelni kell. Hiszen eleve ezért kell szűrésre járni, ezért van szövettan, stb.
Ilyen esetben nem lehet várni. Akármilyen helyen is van, akármilyen típusú is. A rosszindulatú az rosszindulatú.
Igen, teherbe lehet esni, és egészséges babát lehet szülni.
És ha te valóban a barátnője vagy, akkor nem az a dolgod, hogy a háta mögött kibeszéld, hanem az, hogy bármilyen döntésében mellette állj!
Mi az hogy rossz lett a szövettan eredménye? Hol van daganata?
Ez az o maganugyuk, es te baratnokent ne szolj ebbe bele, inkabb tamogasd.
Egyebkent ha az orvos belement, olyan nagy baj nem lehet, hisz a kezeles, terhesseg az minimum egy ev vagy tobb mig sikerul !
Ha annyira nagyon rosszul lenne kezeles nelkul , hetei , honapjai lennenek hatra akkor orvos nem vallalna.
Szerkntem torodj a sajat dolgoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!