Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 nap késés, nehezen elérhetö...

6 nap késés, nehezen elérhetö méhszáj, terhes lennék?

Figyelt kérdés

Véleményetekre vagyok kíváncsi,utolsó menstruáció márc.27-31,

nem jött meg április 23-ra,tehát 6 napja késik.Általában 1-2 napot szokott csúszni maximum a ciklusom.

A méhszájam tegnap este kemény volt és nehezen elérhetö,pontosabban,csak az ujbegyemmel épphogy meg birtam érinteni.

Nem tervezünk babát,de "ha jön,hát jön" alapon vagyunk.

Kiszámolósan(ovuláció +-3nap)és ovuláció környékén megszakítottan "védekezünk".

Már van egy fiunk,tehát tisztában vagyok a jelekkel,viszont nem tudom eldönteni,hogy most mi van.

Kicsit görcsölgetek,de a méhszájam fent van és elég "száraznak" érzem magamat.Viszont ha leguggolok,érzem a hasamon a nyomást.

Se hányingerem,ugyanúgy megiszom élvezettel a reggeli kávémat.Az elözö terhességemet végighánytam.

Nem emlékszek már,hogy mikor kezdödött a rosszullét.

Kicsit frissitsetek fel,hogy mikor is kezdödik a rosszullét?

...és mi van most a méhszáj helyzetével?

köszönöm)

2010. ápr. 29. 09:03
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Vigyázz magatokra, és gratulálok! Sok boldogságot nektek:)

ҝ

2010. ápr. 29. 10:09
 32/39 anonim ***** válasza:

Valami nem stimmel !

Ha ma csináltad a tsztet, akkor miért TEGNAPI dátum van rajta?

Ez már tegnapi teszt, csak azt akartad, hogy mindenki rád figyeljen

2010. ápr. 29. 10:13
 33/39 anonim ***** válasza:
olyanra nem gondolsz hogy nincs jól beállítva a dátum a gépen? :)
2010. ápr. 29. 10:16
 34/39 anonim ***** válasza:

hát én is csak remélem hogy nincs jól beállítva a dátum...

9.47-es

2010. ápr. 29. 10:17
 35/39 A kérdező kommentje:

:D

Azt se tudom milyen nap van,örültem,hogy ment még az elem a gépben :)

De most,hogy mondod átállítom...

Hát elhiheted,hogy ha tegnap megvettem volna a tesztet,akkor ma nem irok be ide.

De örülök,hogy ma feljöttem ide,és velem izgultatok.Ha nem jövök fel,tuti még most se vettem volna meg a tesztet.

Mivel nem akarom elmondani még "senkinek",aki ismer (elmondom,hát mindenkinek:D)

amig a párom nem tudja, meg szeretném vele beszélni elöször,hogy hogyan legyen tovább.

Nálunk nem lesz egyszerü feladat,mivel külföldön vagyunk,itt is élünk.Az orvosom viszont magyarban van,szóval még döntéseket kell hoznunk,hogy mit-hol csináljunk,esetleg menjünk haza...ki fog segíteni nekem 2 gyerekkel,ha ittmaradunk...stb.stb

Kemény lesz,egy kihívás,föleg nekem.Ezért is irtam,hogy nem vagyok felkészülve még és nem terveztük.

A lelkem mélyén persze örülök,hiszem minden gyermek egy nagy-nagy öröm,és a tesó már 4 éves lesz,idejében is volnánk.

Köszönöm mégegyszer,hogy velem szurkoltatok!

Remélem minden menni fog a maga útján!

:D

2010. ápr. 29. 10:38
 36/39 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom szerintem a mostani hiper szuper digitális fényképezőkön alapból vált a dátum automatikusan.....

De mindegy,Gratulálok,sok örömet,boldogságot,boldog babavárást Neked!

18h.km.

2010. ápr. 29. 11:28
 37/39 anonim ***** válasza:
63%

Nem teljesen mindegy az a dátum?A lényeg a lényeg és kész.Én is ma tudtam meg hogy jön a kistesó és pedig az én fiam "csak" 5 hós,de ennek ellenére nagyon boldogok vagyunk!!!!

Sok boldogságot és jó pocakosodást!!!!

2010. ápr. 29. 11:48
 38/39 anonim ***** válasza:
na,mit szólt a férjed?
2010. ápr. 29. 13:48
 39/39 anonim ***** válasza:

Mázlista!!! :DD

Gratulálok!! :DD

2010. ápr. 29. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!