6 nap késés, nehezen elérhetö méhszáj, terhes lennék?
Véleményetekre vagyok kíváncsi,utolsó menstruáció márc.27-31,
nem jött meg április 23-ra,tehát 6 napja késik.Általában 1-2 napot szokott csúszni maximum a ciklusom.
A méhszájam tegnap este kemény volt és nehezen elérhetö,pontosabban,csak az ujbegyemmel épphogy meg birtam érinteni.
Nem tervezünk babát,de "ha jön,hát jön" alapon vagyunk.
Kiszámolósan(ovuláció +-3nap)és ovuláció környékén megszakítottan "védekezünk".
Már van egy fiunk,tehát tisztában vagyok a jelekkel,viszont nem tudom eldönteni,hogy most mi van.
Kicsit görcsölgetek,de a méhszájam fent van és elég "száraznak" érzem magamat.Viszont ha leguggolok,érzem a hasamon a nyomást.
Se hányingerem,ugyanúgy megiszom élvezettel a reggeli kávémat.Az elözö terhességemet végighánytam.
Nem emlékszek már,hogy mikor kezdödött a rosszullét.
Kicsit frissitsetek fel,hogy mikor is kezdödik a rosszullét?
...és mi van most a méhszáj helyzetével?
köszönöm)
hát köszönöm szépen....
még nem fogtam fel...meg még közölni kell apukával is...
atya világ!!!!
:D
9.47-es vagyok.
húúúúúh, hát szabad ennyire megvárakoztatni egy kismamit???
GRATULÁLOK!!!!!!! a férjed sejti már? vagy most fogja ő is megtudni a nagy hírt????? :-)
Gratulálok :))
Olyan jó élesben végigdrukkolni egy ilyen fontos pillanatot :))
Még akkor is ha nem ismerem az illetőt, tök jó :)
Sejteni sejtettük....de nem akartuk tudomásul venni.
Tudod,hogy "ugyis megjön" csak az idegesség,meg valami virus a levegöben...
Hát kész vagyok.
Nem tudom,hogy örüljek- vagy mi van????
Délben jön haza,úgyhogy lehet csak kiteszem neki az asztalra :D
Huh,rá kell gyújtanom :D
(pcsába,el kell dobnom a cigarettát):D
aztaa, lemaradtam, de ez olyan két csík hogy ...:)) Bababababababbababbbbbaaaaa:))) Gratuláció!!
11 hónaposs baba anyucija:)
még mindig a 9.47-es vagyok...
no igen, mi is csak bambán néztünk ki a fejemből. reggeltől itt drukkoltak nekem, míg este hazaérve egy januári napon teszteltünk.
És hogy közlöd a pároddal? ha ő is dohányzik, és ha hazér rágyújt, ved ki a szájából és mond azt neki hogy van kb. 8 hónapja hogy csökkentse a cigit. (anyuéknak én ezt mondtam)
Na,olyan szúrkodás jött a hasamba,hogy mindjárt el is megy :(
Azt hiszem ledölök egy picit.
nananana, csak vigyázz magadra! pihenj le, és nyugi, nem lesz semmi baj!(reméljük)
jelentkezz majd hogy mi van veled.
a 9.47-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!