Szeretnék babát, de a párom nem akar. Hogy tegyem magam túl ezen?
Kérdező! Az a legjobb dolog amikor saját magad húzod fel a dolgokat,saját erődből és pénzedből!Nem jó kitartottnak lenni..ha ne adj Isten szakítotok a párod simán kidobhat a lakásából/házából és akkor földönfutó leszel.
Dolgozni kell!!!!
A gyerektartás közelsem lesz annyi,hogy eléldegélj belőle,más pótlékok meg nem járnak,mivel még nem dolgoztál és gondolom nem is tervezed.
Milyen példát akarsz mutatni a gyerekednek?Érettségi és munka nélkül?
Ha majd nagyobb lesz a gyereked és azt mondod neki,hogy tanuljon és ne bukjon meg, akkor a képedbe fog röhögni és azt még csak zokon sem veheted!
Képzeld el én 17 évesen már nem éltem otthon,dolgoztam,tanultam és háztartást vezettem.Soha nem tettem volna ki annak magamat,hogy ha a párommal összeveszünk nekem kelljen elcuccolni,cuccoljon Ő..
A gazdag ősök sem lesznek ott,ugyanis bármikor elhunyhatnak, vagy akár úgy is gondolhatják (jogosan!!!) ,hogy az az Ő pénzük és csak magukra költik,esetleg nektek is csurran-csöppen valami,de az sem lesz annyi,hogy fenn tartsd a gyerekeidet,magadat,a házadat,az autódat stb..
Szerintem Te még életedben nem dolgoztál,csak eléd rakták a dolgokat,úgy is mondhatnám,hogy beleültél a készbe.
A párod tudja,hogy ez nem így megy.
Gondolom kidolgozza a belét azért ,hogy eltartson téged és a gyereked,nem hiszem,hogy csak pökhendiségből nem akar másodikat.
Az állását is elveszítheti,kirúgják,a cég megszűnik,baleset történik,kevesebb pénzt kap,lefokozzák és még sorolhatnám.Hihetetlen,hogy léteznek ilyen emberek mint Te.
Egy ingyenélő vagy!
De hogy a kérdésedre is válaszoljak..rágd 0-24-ben a fülét a párodnak,hátha beadja a derekát.Vagy csapd be,mond,hogy irattál fel gyógyszert,de nem szeded be és persze erről ő ne tudjon,vagy ess teherbe használt óvszertől.
Ha annyira buta a barátod,hogy eltűri ahogy rajt és a pénzén élősködsz és még csak meg sem próbál téged arra ösztönözni,hogy dolgozz és tegyél le valamit az asztalra,akkor hidd el,hogy az sem fog feltűnni neki,hogy átvered..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!