Hogyan tegyem túl rajta, hogy nem akar másik babát a férjem?
Szerintem pihentesd a témát... egy darabig. Simán lehet, hogy később változik a véleménye! Persze igaza van, hogy mindent meg kell adni, nyilván sok minden függ az anyagiaktól (is). Neked tényleg nem lehet így most könnyű ez után a kijelentés után ha 4 tesód is van... de még csak 8 hónapos a Babátok! Lehet a párod kimerült, fáradt, egyenlőre nem tudná elképzelni, hogy legyen még egy baba. Legalábbis nálunk így volt... most 13 hónapos a kislányunk és néha már eszünkbe jut, hogy lehet, hogy kéne öcsi vagy hugi. :)
Fel a fejjel, ne legyél elkeseredve fog Ő még másképpen gondolkodni!
Szia, nekem is épp ez a problémám....:(
20 hós a fiam és szeretnék még egy babát, de a férjem nem. Pedig úgy beszéltük meg, hogy minimum 2 lesz. Remélem megváltozik a véleménye.
Itt a kérdés amit én tettem fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Szerintem, most ne bánkódj, merülj el a kicsi fejlődésének szemlélésében -nincs ennél nagyobb csoda!
Még változhat később a vélemény: lehet, hogy egyszer rájön: mindent meg akar neki adni - akkor abban egy testvér is benne van:)) Nincs más ilyen bensőséges kapcsolat: mint a testvéri kapcsolat, még a nehézségekkel féltékenységekkel együtt is.
első vagyok (és soha nem érdekelt, hogy le leszek-e pontozva)
Te magad mondod,hogy "eddig is mondta már biztos"..
Bocs,de ha ennyire nem figyelsz odamit mond ilyen alapvető dolgokról a férjed,akkor ott nagy baj van. Akkor ezt az jelenti,hogy te csak mész a magad feje után, nincs megbeszélés,nincs kompromisszum,nincs közös döntés. Sőt pontosan nem is emlékszel mit mondott.
Lehetsz rám mérges ésleis pontozhatsz ahogy akarsz,de inkább azon kéne elgondolkodnod hogy éled te ezt a párkapcsolatot.
Nálunk pont fordított a helyzet és az Én babám is 8 hónapos. A férjem már most mondogatja, hogy kéne majd kistesó, Én meg nem akarok még egy babát. Ha sokat forszírozná biztosan nagyon rágörcsölnék és még jobban nem akarnám. Így, hogy békén hagy a témával néha megfordul a fejemben, hogy talán mégis. Máskor meg azt gondolom, hogy semmiképpen sem lesz még egy gyerek. Imádom a lányom és nem tudom elképzelni azt, hogy hogyan tudnék még egy gyerekre így nézni, ennyi időt vele tölteni és ennyire szeretni. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de mindent meg akarok neki adni ami tőlem telik és úgy érzem, ha lenne még egy gyerek akkor nem lennék képes rá.
Én is nagy családban nőttem fel, három testvérem van. A szüleinknek egyikünkre se volt elég ideje. Lehet ez az oka annak, hogy így gondolom.
Szerintem (szubjektív vélemény) most koncentrálj a kisbabádra. Legyél vele minél többet és oszd meg a férjeddel a pici fejlődésének minden pillanatát. Élvezzétek, hogy van egy egészséges gyereketek. Ha majd pár év múlva nagyobb lesz, lehet a nosztalgiázás meghozza a kedvét egy kistesóhoz. Ha meg nem, akkor meg adjatok meg mindent ennek a gyereknek. :)
Én is nagy családban nőttem fel, 2 gyereket szeretném, férjem 1et. Megbeszéltük az elején, hogy "fő szabály" szerint 1 lesz, aztán meglátjuk.
Nem értem, hogy ha előre megmondta, hogy csak egyet akar, akkor most miért vagy meglepődve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!