Hogyan tegyem túl rajta, hogy nem akar másik babát a férjem?
Először is köszönöm a válaszokat. Azért nem vettem eddig komolyan hogy csak egyet akar, mert egy pár éve még esküvőt sem akart, és ezt a bébit sem akarta, aztán 2 éve mikor felhoztam, hogy abbahagynám a gyógyszert akkor azt mondta rendben, vágjunk bele. Aztán az esküvőt már úgy csináltuk, hogy félidős terhes voltam és majd kicsattant a boldogságtól. Úgyhogy egyáltalán nem igaz, hogy egyedül döntök bármiben, eddig is megbeszéltük a fontos dolgokat és pont ezért is esett rosszul, hogy nélkülem akar dönteni. Szerencsére mára kibékültünk, és megbeszéltük, hogy egyenlőre hanyagoljuk a témát, mivel még egyáltalán nem aktuális, majd később beszélünk róla ha kicsit nagyobb lesz a kismanó.
A válaszom hangneméről pedig annyit, hogy ha valaki el van keseredve, akkor nem támadásra vágyik még egy frontról, hanem vigasztalásra, így szerintem érthető ha nem esik jól ha mindjárt azt kap a fejéhez.
épphogy egyedül akarsz dönteni. Mert a férjed döntését (amit már régen közölt veled) nem is veszed komolyan. Amit írsz abbólaz derülki,hogy majd addig döntöügettek ketten,amíg az nem lesz a döntés amit te akarsz.
volt egy döntés,a férjedmondta,hogy csak egy gyereket akar és te elfogadtad. Nem tiltakoztál,nem hagytad el.
az elfogadás is döntés.Most ezt borítanád.
Teljesen félreértetek, de mindegy. Soha nem tennék olyat amit nem akar, és nem egy bugyuta bábu akit ha eleget nyaggatnak akkor beadja a derekát.
Persze ez nem lelkisegély-szolgálat, mégis volt néhány hozzászóló, aki a saját sztorijával próbált segíteni. Ettől függetlenül mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat, hisz ez volt a lényeg hogy halljam mások véleményét és ezt megkaptam :))) Mindenkinek szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!