Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ballagok, jön a gimi egy...

Ballagok, jön a gimi egy másik városba megyek és senkit se fogok ismerni. De hogyan ismerkedjek? Hogyan tegyem meg az első lépéseket?

Figyelt kérdés
Más városba fogok menni, kollégista is leszek, de senkit sem ismerek.(mondjuk én eleve ezt akartam, hogy "új életet kezdjek" :) ) Pénteken mennem kell a suliba idegen nyelvi tesztet írni, hogy milyen csoportokba osszanak majd be minket. És én szeretném már ott is elkezdeni az ismerkedést, és barátkozni a leendő évfolyamtársaimmal.De hogyan mennyek oda hozzájuk? És mit mondjak nekik?
2011. máj. 11. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél természetes, csak nyugi! :) Eza z idegen állapot csak 1 héteg lesz így. A második héten már jóban leszel majdnem mindenkivel és a kolesz is ismerős lesz, ez pedig minden nappal otthonosabb környezetet hoz létre. :))) Próbálj meg ismerkedni, de ne görcsösen beszélgetni mindenkivel, az emberek nem szeretik az unalmas embereket. Sok sikert, és nyugi, ott mindenki idegen lesz a másiknak. :)
2011. máj. 11. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugi. Majdnem mindenki ugyan abban a cipőben jár majd ott mint te. Percek alatt megy a barátkozás. Velem is ez volt annak idején.
2011. máj. 11. 17:01
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) akkor megpróbálom önmagamat adni és nem idegeskedni. :) Csak én attól félek( bár remélem, hogy ilyen nem történik) : hogy szinte mindenki ismerni fogja már egymást, vagy hogy nem találok olyan embert aki nekem is szimpatikus és én is neki.:/
2011. máj. 11. 17:43
 4/5 anonim válasza:
Tisztázd le magadban ,hogy az önértékelésed nem függ más emberektől vagy magától a népszerűségtől, mert teljes ember vagy, aki mivel maga alakította tudatosan önmagát teljesen megfelel önmagának. Ez az alapja a természetességnek, és ez teszi lehetővé ,hogy elérhetővé váljanak számodra azok a képességed (verbális képesség, empátia, emberismeret, intelligencia), s azon adottságaid (önbizalom, vidámság , humor , emberszeretet) , amik biztosítani fogják számodra a sikeres ismerkedést. Nem biztos ,hogy fogsz olyan barátokat találni , akik maximálisan bele illenek a saját személyes kultúrádba (ami életed során az eddigi környezeted befolyására alakult) , és akik maximálisan megfelelnek az elvárásaidnak, de olyanokat mindenképp , akikben bizonyos szinteken társra lelsz , és akikkel jól érzed majd magad.
2011. máj. 12. 00:23
 5/5 anonim válasza:
* képességeid
2011. máj. 12. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!