Szeretnék babát, de a párom nem akar. Hogy tegyem magam
túl ezen?
ja hogy gazdag ősök? aztak.... :D a te őseid azok, remélem, mert nagyon sz.rul jársz, ha a pasikád a gazdag ősök stb-vel otthagy, te meg még le sem érettségiztél. Fú te, az ilyenek miatt jobb lenne, ha én sem dolgoznék, inkább magam is éhen halnék, mint hogy a te porontyaidat pénzeljem.... Atyavilág, takarodj el dolgozni, komolyan.
2016. nov. 14. 21:07
12/27 A kérdező kommentje:
Nem igazán a kérdésre válaszoltok ám!!
13/27 A kérdező kommentje:
Nem is érdekeltek. Nektek van egyáltalán gyereketek. Barmok. Nektek nem kellene,olyanok vagytok mint az idegbeteg állatok. Nézzetek magatokba. Nevetséges.
Gazdag ősök...hát ők sem élnek örökké,szóval...
(már válaszoltunk a kérdésedre mucika)
2016. nov. 14. 21:10
Kérdésedre válaszolva, bocsáss meg: párod keresi a pénzt, nem te. Párod nem akar most még egy gyereket, ami ebben az esetben abszolút jogos. Hogy tedd túl magad? Kezdj el dolgozni, foglald el magad, mit gondolsz, életed végéig szülsz egy-egy gyereket kétévente? Az a kemény, hogy már 20 évesen eljutsz odáig, hogy nem akarsz mást csinálni, csak gyerekekkel lefoglalni meg eltartatni magad. Gondolom ez már a párodnak sem tetszik, hogy még érettségid sincs, de már szülnéd a 2.at. Lehet, hogy állatok vagyunk, de még egyszer utoljára mondom el, te ezekből az állatokból babázgathatsz, kiscica :)
2016. nov. 14. 21:20
16/27 A kérdező kommentje:
Nem belőletek babázok. Elmondanám h azt a pénzt eltesszük mindig. A csphoz hozzá se nyúlunk
Kedves kérdező!
Felesleges osztanod a válaszolókat, mert ha lenne egy cseppnyi eszed rájönnél, hogy igazuk van... A mai világban bármi megtörténhet (ne ad isten balesetb munkanélküliség...), ami miatt kiesik a párod jövedelme. Oké, hogy vannak gazdag ősök, de tőlük sem várhatod el, hogy hosszú távon finanszírozzák a te babázásod. Én mindenképp keresnék valami bejelentett munkátb mielőtt a 2. Gyereket bevállalom (természetesenb ha a helyedben lennék).
Ráadásul ha a párod azt mondta, hogy az érettségi után jöhet a következő bébi, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor se fognak az itt válaszolók mást mondani.
Tehát: neveld szépen a gyereked és készülj a vizsgádra amennyit csak tudsz. Amíg lefoglalod magad az idő is telik és a tanulás is hasznodra válik.
2016. nov. 15. 04:36
Èn meg nem valaszoltam de most fogok. 5 lanyom van. En biztos fejbe veregetnem oket ha tanulas elott lebabaznanak. Elso a tanulas. Aztan a munka. Utana johet a gyerek. Jah es megemlitem azt a kis tenyezot ami el3g fontos hogy lehetsz te barmilyen gazdas osoknek a gyereke...elobb utobb meghalnak sajnos...gondolkozz esszeruen. Menj. Csinald meg az erettsegit. Aztan kezdj el dolgozni. En ebbol azt szurom le hogy a parodnak nem tetszik a helyzet. Ha meg lesz az efettsegi es elmesz dolgozni o is mashogy fogja latni a dolgokat. A masodik baba meg raer. Hidd el nekem fiatal vagy meg . Ne kapkodd el. Ne a szuloktol varj megoldast. Ha nem lesznek nagy bajban lesztek. Tessek megalapozni az eleted. Es ott a pici babad szeresd addig ot. Adj meg neki mindent. Es figyelj a parodra is mit szeretne....egy ferfit hamar ellehet vesziteni ha nem figyelsz ra...es a keso banat......
2016. nov. 15. 07:41
22 évesen szültem a nagyfiam, akkor volt párom 26. Akkor én még az egyetemet csináltam, Ő dolgozott csak. Voltak "gazdag ősök is". Én nagyon babáztam volna újra, de Ő nem szeretett volna. Először mérges voltam, dühös voltam és nem értettem meg Őt. Aztán telt az idő. Megszereztem a diplomát, találtam munkát. Ahogy telt az idő és kialakítottuk az egzisztenciánkat, már Ő is szeretett volna második gyereket. Egyébként a "gazdag ősök" sem álltak mindig mellettünk, még ha nekem akkor ott 22 évesen úgy tűnt, hogy ez mindig így lesz. Szóval én utólag azt mondom, hogy jó volt ez így és a páromnak volt igaza, Ő gondolkodott érettebben, amiért mai napig hálás vagyok neki.
2016. nov. 15. 09:12
Előző vagyok, még annyit, hogy most 31 vagyok, Ő 35 éves és két gyermeket szültem. Most próbálkozunk a 3. babával. :)
2016. nov. 15. 09:14
Kapcsolódó kérdések: