Lehetek terhes ha kiszakadt a kondom, de kimostam azonnal magam? (többi alul. ) 16/L
Figyelt kérdés
4hónapja élünk rendszeres szexuális életet,gumi óvszerrel védekezünk minden egyes alkalommal,s a hétvégén egy kis baleset történt,kiszakadt az óvszer,s belém élvezett...én utána rögtön bő vizzel kimostam magam,anyukamnak nem merek szólni mert nem tudja hogy már nem vagyok szűz,mit tegyek,lehetek terhes?2016. nov. 14. 06:34
11/16 anonim válasza:
"nyilván nem elég, de valamelyest azért csökkenti az esélyeket"
Érdekes, én 20 éve úgy tanultam, hogy a kimosás még rosszabb, mert egy "jól" irányzott vízsugár nem hogy nem öli meg őket, de még beljebb is sodorhatja azt is, ami addig még nem jutott túl messzire...
12/16 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést? Lett gyógyszer?
13/16 anonim válasza:
Dehogy,csak várja a további válaszokat,hogy röhöghessen!
14/16 anonim válasza:
menj el inkább a gyógyszertárba,adnak recept nélkül is 72órásat..igyekezz.
nem tudod kimosni ez jó nagy hülyeség xD
15/16 A kérdező kommentje:
Vettem gyógyszert s be is vettem
2016. nov. 17. 12:57
16/16 A kérdező kommentje:
A bevett gyógyszer használt!Szóltam anyának,ezt úgy gondoltam igenis tudnia kell róla,azóta voltunk nőgyógyásznál is,köszönöm a segítséget,azoknak akik nornális emberi módon válaszoltak,a többieknek csak annyit kívánok hogy ő is essen át azon ,hogy segítséget kér,s lehurrogják mert megilyedt s nemtudja mit tegyen...ha még ugy fordultam volna ide hogy nem védekeztünk stb...megérteném....de a szeretkezés előtt mindig ellenőrizzük az óvszerz,nemtudom mi lehetett a baj!Lényeg a lényeg ...a segítséget köszönöm,máskor óvatosabbak leszünk
2016. dec. 4. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!