Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma lefekudtunk es kiszakadt....

Ma lefekudtunk es kiszakadt. Terhes? Fontos

Figyelt kérdés
Elmentem benne rá 5-6masodpercre kivettem es akkor vettem eszre. Holnap ha veszek egy csíkot az masnapra pintosan kimutatja? Mennyire lehet benne bízni? Ha 72órád kell az kb mennyi és recept nelkul lehet? Koszonom elore a segitsegeteket
2016. szept. 29. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A teszt csak két hét múlva mutatja ki.
2016. szept. 29. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A 72 órás tabit receptre lehet kapni, 4-5 ezer körül van, ha jól tudom.
2016. szept. 29. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
2016. szept. 29. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetsz terhes /nem csak a ciklus közepén/, a teszt még nem mutatja ki másnap, esetleg kb. 10-14 nap múlva. Irány a nőgyógyász a 72 órás "segítségért", met recept nélkül nem lehet. Siess!!!! Tik-tak, tik-tak
2016. szept. 29. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nőgyógyász írja fel az esemény utánit, oda kell mennie a lánynak méghozzá azonnal.

Nem bántásból, de hatalmas a különbség az óvszer és a csupasz farok között érzésben, ha kiszakad akkor azonnal jön egy eltéveszthetetlen nedvesség és forróság érzés, eddig minden kiszakadást észrevettem azonnal.

Erre figyelj a jövőben.

2016. szept. 29. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha holnap kimutatná a teszt a terhességet, akkor a 72 órás tabletták gyártói csődöt mondhatnának és abortusz sem lenne (ez mondjuk pozitívum), hiszen mindenki tesztelne és csak pozitív esetén szaladna nőgyógyászhoz. Szóval remélem, hogy ezt az irdatlan nagy butaságot nem komolyan kérdezted.

Ha kiszakadt és volt spermium a gumiban akkor reális esélyek vannak a terhességre. Szóval teszt nélkül is irány a nődoki!

2016. szept. 29. 17:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A teszt csak 2 hét múlva mutatja ki vagy legkésőbb akkor ha késik a menzije! Recept nélkül nem kapható az esemény utáni tabletta kB 5000-8000 FT között van az ára. 22 L
2016. szept. 29. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!