Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A parommal lefekudtunk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parommal lefekudtunk, de sajnos kiszakadt az óvszer. Szerintetek mennyi az esélye h valami lehet?

Figyelt kérdés
Kivette mielőtt elment volna, és épp megvan a menstruaciom,és pisilni is elmentem utánna.. Létezik egyébként valami 72 órás fogamzásgátló vagy valami??
2013. febr. 23. 04:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, létezik. Escapelle a neve.

Orvos írhatja ki! Amúgy ha a mentruáció idejéhez közel van a lány, akkor kicsi a terhesség esélye.

2013. febr. 23. 04:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyomás esemény utáni tablettáért! Orvos felírja, ti kiváltjátok. SOS!!!
2013. febr. 23. 04:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha ügyeletre elmentek, ott lehet ad is az éjszakás egy szemet :D

Minél előbb vedd be, ne várj 71 órát!

2013. febr. 23. 06:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Felesleges esemény utáni tabletta ha nem benned ment el és épp megvan, Annyira ajánlgatja mindenki ezt az esemény utánit, pedig rohadtul káros az egész hormon rendszered felborítja...
2013. febr. 23. 08:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát nem bennem ment el, de akkor is lehetséges hogy valami kerult belém is azért félek...és nem csak menstruáció közelben vagyok hanem akkor voltam epp menstruacio harmadik napjában...
2013. febr. 23. 11:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Hétfő délután tudnám kivenni, az kb olyan 58 óra szeretkezéstől számitva... az még belefér?
2013. febr. 23. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Még bele, de inkább előbb.
2013. febr. 24. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!