Ovu teszt kérdés? Jól értelmezem?
Első ovus hónapom !
én ezt úgy értelmezem, hogy akkor ma van ovum ?
hiszen a tegnapi volt a legerősebb a mai a legalsó már ismét halvány !
Vaterás ovu teszt.
a legfelső tegnap előtti a középső tegnapi, az alsó mai (pont most végeztem el).
köszönöm a segítséget !
Ez teszt fuggő, amit en hasznalok annál ez meg nem lenne pozitiv, mert sztem egyaltalan nem olyan eros a masodik csik mint kene. De mivel nem ismerem a tesztet ez lehet h csak ennyit tud.
En one step tesztcsikot hasznalok 20ml zold. Es mindig sokkal sotetebb a masodik ha ovu van. De sztem meg igyis jol ertelmezed csak nem tul jo a teszt1:)
szia !
Köszi a válaszod,
Igen látom hogy nem a legjobb minőség, viszont teljes mértékben látszik hogy a középső erőteljesebb mint a másik kettő, ezért merem azt gondolni,hogy akkor ma van ovum. mivel a mai (a legalsó), már tök halvány . .. a tegnapihoz képest
Az érdekesség , hogy a mai szintén pozitiv lett. Mi a véleményed erről? bár nem olyan erős mint a tegnapi , de azért még a pozi kategória.
csatolok képet róla:
utolsó az ma délutáni 2 órai.
utolsó előtti a tegnapi délutáni 2 órai .
szép napot neked !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!