4 hetes terhes voltam es elveteltem, ugy erzem a szivem megszakad?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kedves sorstarsaim biztosan tudjatok jo paran,hogy mit erzek most azert irok ide. 3 eve hatalmas szeretettel de eddig sikertelenul vartuk a mi kisbabankat. 1 hete teszteltem pozitivat 4 sima teszttel es 3 Clearblue digitalisat mindegyik pozitiv lett, a ferjemmel sirva orultunk neki 1 hetig abban a tudatban eltem hogy vegre kisbabank lesz es itt van van a pocakomba. Ejszaka elkezdtem erosen gorcsolni es reggelre megjott,bementunk a korhazba es sajnos elveszitettuk ot:( Nem sikerult a beagyazodas:( Kivancsisagbol most az elobb csinaltam meg egy tesztet ami mar azt irta hogy Nem terhes pedig 3-4 nappal ezelott meg pozitiv volt :( Nem igazan ertem, a doki ultrahangon meg semmi konkretat nem latott mert valoszinuleg ez meg csak egy kemiai folyamat volt a vervetel eredmenye pedig holnapra derul ki. Letezhet hogy ennyi pozitiv teszt tevedett? A tegnapi sima tesztcsikom is eros pozitiv lett a mai digitalis pedig negativ. De ez mar nem is lenyeg...:( de borzasztoan faj hatalmas pofon volt foleg igy 3 ev utan. De talan ez a problema amire biztosan van megoldas, petesejt megtermekenyul de a beagyazodas sikertelen. :(2016. nov. 8. 16:12
11/14 anonim válasza:
Megértelek... én 6+3-bán vagyok, vasárnap ügyeletre kellett mennem vérzés miatt, az embrió is kisebb mint kellene, a doki csak húzta a száját, hogy 1 hét múlva kiderül, hogy megmarad-e. Nem annyira a témához, de ki kell írjam magamból, férjem csak nyugtat, senki más nem tud róla. Mosdóba is kétszer meggondolom, hogy felkelek-e. A vérzés azóta is tart, azt mondták, nem lehet mit csinálni, csak Utrot szedni. Ez a bizonytalanság őrjít meg!
12/14 A kérdező kommentje:
jaj nagyon sajnalom :( remelem minden rendben lesz,irj majd..En az elobb leultem a wcre es hallottam egy csobbanast,megneztem es egy kb 3 centis vercsomo jott ki :( Brutalis.. :(
2016. nov. 9. 15:13
13/14 anonim válasza:
Szia, ha még olvasod, 11. vagyok! Ma voltam dokinál, minden rendben, behozta a lemaradást, 10 mm szívhanggal :) Neked sok sikert a babásodáshoz!
14/14 anonim válasza:
Ha még olvasod...
A korai vetélések oka legtöbbször a genetikai rendellenesség. Gondolj arra, hogy jobb, hogy most ment el, mint később, ne adj' Isten a tizenvalahanyadik héten neked kellett volna dönteni, hogy megtartasz-e egy beteg babát vagy elveteted, vagy betegen születik.
És szerencséd volt annyiból, hogy nem kellett műteni, "megúsztad" egy menstruációval.
Hidd el, van ennél sokkal rosszabb, bár tudom, mindenkinek a saját baja a legnagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!