Van esély még, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2-3 nap késéssel jött meg a menstruációm ha azt annak lehet nevezni. 2 napig tartott (nov. 1-2.) azóta néha ilyen barnás folyásom van és azóta is fáj szurkál a petefészkem.2016. nov. 7. 10:19
2/7 anonim válasza:
Csinálj egy terhességi tesztet. Bármelyik drogériában vagy gyógyszertárban kapsz 400-600 forinttól.
3/7 A kérdező kommentje:
tegnap teszteltem negativ lett. de ma még mindig volt barnás folyas meg szurkálás :S
2016. nov. 7. 10:38
5/7 A kérdező kommentje:
Hétvége körül tesztelek újra.. hátha.
2016. nov. 7. 12:23
6/7 anonim válasza:
Szerintem ha terhes vagy nem a petefészked szurkal, illetve 2-3 nap inkább a stressz jele h csúszik nem feltétlenül baba miatt lehet csak. Én a helyedben mivel negatív teszted van nem élném bele magam, mert ez így leírva inkább nem latszik terhessegnek mint annak. De pár nap és egy újabb teszt mar majdnem 100%ra megmondja mi a helyzet.
7/7 A kérdező kommentje:
Hat vegul is a petefeszkem is meg keresztbe a hasam alja.. Ma meg mar a derekam is..de lehet mar csak bekepzelem. De majd tesztelek meg az a biztos.
2016. nov. 7. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!