Ha a 7 napban nem jön meg de görcsölök érdemes tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
Olyanfurán érzem magam ..2016. nov. 4. 18:51
1/5 A kérdező kommentje:
És még annyit, hogy tabit szedek és annak a 7napos szünetében.bocsi, hogy lefelejtettem.
2016. nov. 4. 18:51
3/5 anonim válasza:
De eltelt már a 7 nap? Nekem volt, hogy csak a 6-7. nap körül jött meg.
4/5 anonim válasza:
Nekem mindig kedden jelentkezett a menszim, aztan par honapja mar szerdan, pedig semmi nem tortent, nem csinaltam maskepp.
Lehetnek ilyen valtozasok.
Ha redndesen szedted, nem maradt ki szem, nem hanytal, nem volt hasmenesed, akkor nem kell izgulnod!
5/5 anonim válasza:
Nem akarlak riogatni, de nekem is így volt. Azt mondták, néha normális hogy kimarad. 13 nap telt el, elkezdtem az újabb levéllel szedni, de csak nem hagyott nyugodni a dolog. Vettem egy tesztet, egyből + lett.
Azóta van egy egészséges 5 éves fiam.
Mindenképpen tesztelj.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!