Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue tesztel teszteltem....

Clearblue tesztel teszteltem. Már 19 napja kesik a menzeszem, de halvany plusz jelet kaptam eredményül. Volt mar valaki igy?

Figyelt kérdés

2016. nov. 2. 13:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: és ha csak pár napos azért ilyen halvanyan mutatja ki? Tuneteim is vannak pedig, hasfeszülés, emelyges, neha hanyinger es allandoan csak ennék
2016. nov. 2. 17:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez nem halvány. Ez ilyen! Ez digitális. Nem tud halvány lenni. Ez sajnos egyértelmű negatív!
2016. nov. 2. 18:13
 13/16 A kérdező kommentje:

😓 miert kesik akkor ennyit?

Utolso menzim szept. 12-17ig volt. Oktoberben nem jelentkezett

2016. nov. 2. 18:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz.. nekem is késik nekem is negatív a teszt. De nekem Closty hónapom volt és sztem cisztám lett. Én is megyek dokihoz. Szerintem te se várj sokat!
2016. nov. 2. 19:46
 15/16 A kérdező kommentje:
jövö heten van terminem, mindenképpen megyek. hétfőn nem látott semmit,cisztát sem. köszi azért a valaszt.
2016. nov. 2. 20:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Szín különbség csak a sima teszteknél van ez egy digitális nézz utána googleban hogy milyen ha pozitív vagy negatív... Ennél nincs más lehetőség...
2016. nov. 6. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!