Volt valakinek hasonló hosszú ciklusa? Mitől volt?
MaMa vagyok az 50.ciklusnapon...
Eddíg ilyen gondom nem volt,ami elég bosszantó. A 30.ciklus napon látott orvos (32.napon nem vártam). Akkor 4mm-es nyálkahártyát látott és semmi mást. A 34.ciklusnapig viszont elég magasan volt a hőm,pontosan 16 napig,tehát arra következtettem h megvolt az ovum,de miután a doki közölte h 4 mm a nyálkahártyám,már nem hittem benne...a 34.ciklusnapig 36,7-37 fok volt a hőm,az alaphőm 36.4. A 34.ciklusnaptól viszont ingadozik..36.6-36.8 között van. Természetesen teszteltem azóta 3x is,ma reggel utoljára. Negatív,így feltételezem nincs baba. Viszont 3 napja 2-3 "csepp" barna folyásom volt és majd leszakadt a hasam,derekam 2 napig,pont mint menzeszkor. Na azóta az is elmúlt. Ráadásul menstruáció előtt szörnyen fájni szokott a mellem,mellbimbóm érzékeny,de most az sincs,így gyanítom mégsem akar még megjönni.
A dokim naná h pont most van szabadságon,a héten sehogysem jutok be hozzá :(
Nincs cisztám,meg semmi elváltozás. Akkor a hormonommal lehet gond?! Belebolondulok ebbe az egészbe :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!