Nem tudom mi tévő legyek? Baj lehet?
Sziasztok! 18 éves lany vagyok,1 éve élek párkapcsolatban.
3hónapig nem láttam a párom,tegnap meglepett hazaérkezésével.
Szeretkeztünk (védekezés nélkül mert egyikünknél sem volt óvszer,sajnos, de elkapott a vágy...) s én voltam felül. Élvezése előtt 5 perccel kivette majd a hasamra élvezett,ami lefolyt.. Szerintetek van okom aggodalomra? Lehetek terhes?
Nagyon mérges lettem rá hirtelen,de ő holtig állítja hogy semmi baj sincsen..
18èvesen azert mar tudnod kellene erre a valaszt.
Ha teherbe esel sem az o hibája csak, hiszen te is belementèl ovszer nelkul. Es 100nobol 35esik teherbe megszakitassal. Szoval nem a lefolyt spermatol aggodnek. De sztem egy ilyentol nem lettel terhes, maskor legyen nalatok ovszer,vagy ha ennyire komoly mar a dolog, akkor fog.gatlo..
Baj nem lesz, legfeljebb terhes leszel.
Általában az ilyen fejvesztős, ruhatépős szex vált ki peteérést soron kívül, és az előváladékban már ott figyelnek a bevetésre kész katonák.
Ettől még nem 100%, hogy teherbe is estél, de azért ne lepődj meg, ha pár hét múlva megjelenik a második csík a teszten.
Akkor se 100%, hogy teherbe esik egy nő, ha peteéréskor telibe élvezik, mégsem nevezném megbízható védekezésnek. ;)
Tisztába vagyok vele,hogy ez az én hibám is.
Most megyek nőgyógyászhoz,iratok fel esemény utánit és holnap kiváltom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!