Bemehetek a férjemmel?
Üdv nektek.Mennünk kell spermaszámlálásra a férjemnek ,és kitalálta, hogy menjek be vele én is "oda", és segitsek neki.Szerintetek bemehetek? És ha igen, akkor mit csináljak én ott konkrétan?
L/21
Na ide figyelj Te idióta !!!
Hogy van jogod bárkire is azt mondani, hogy szerencsétlen?
Te meg egy utolsó p.rosti vagy, illetve azok szemében, akik látják, hogy bemész!!!
Te kis savanyodott hülye kis pitsa!!
Te akarsz anya lenni??
Jujj......
Egyébként 26éves férjezett nő vagyok.
És kérlek ne vetítsd rám a vágyaidat a kínai piacos harisnyáról, hanem menj ki a PÁRODDAL és vegyél egyet, majd menjetek be a vizsgálóba, hogy rajtad van a harisnya!
Egyébként meg te nem tudom milyen hozzászólásokat néztél, de ezeknek a nagy része azt írja, hogy jó gáz vagy, hogy be akarsz menni....
Szerintem te még babázz 21 évesen, vagy nőj fel a feladathoz!!
Kis takony vagy te még ahhoz, hogy másokat sértegess, te szerencsétlen...
köszönöm 13:47-es!
Bár nekem se lett volna szabad negatívat írni a kérdezőtől, de szerintem neki joga nem lett volna cinikuskodni, és egy ál profilt kialakítani rólam, majd szerencsétlennek nevezni..
És akkor legyél boldog nagy magyar anya drága!
Úristen, szerencsétlenek, mit papoltok itt?
Nálunk a szex nemcsak arról szól, hogy otthon egy megfelelő helyen kivágott bugyiba, sötétben lefekszek a férjem mellé, és akkor bedugjam, hörög 1-et, és kész. Lehet, hogy nálatok így van, , ez szomorú.
Mi azonban nem így működünk. Ez vagy tetszik nektek, vagy nem, nem érdekel.
Ahogy mondtam is : mi ennél felszabadultabbak vagyunk, és nem értem, hogy ettől én miért ne lehetnék jó anya?
Ennél fogva nektek sincs jogotok ilyet állitani rólam, hogy nem leszek jó anya. Olyan biztos leszek, mint ti vagytok.
Sz......ek.
majd később ha benő a fejed lágya, akkor rájössz, hogy a szex 2 emberre tartozik és nem arra a sokaságra, aki ott lesz a rendelőben és a váróteremben.
De te ehhez még túl kislány vagy.
Ja és nem feltétlen attól, jó a szex, hogy k.urva leszel közben
Sz.........en
Ahhhhaaa....
Már megint minősíted a válaszolókat...ejnye ejnye....
Ha annyira felszabadultak lennétek, miért vetíted másokra, hogy ti nem úgy sexeltek, hogy lefekszel a férjed mellé, majd hörög kettőt?
Ki beszélt itt erről?
Sajnálom, ha nektek csak ennyi a romantika, de kérlek ne vetítsd másra....
A másik meg az, hogy ha annyira piszkosul felszabadultak lennétek, akkor nem akarnál már 21évesen különféle vizsgálatokra, meg kórházba menni a babáért.
Neked még van időd, ill. lenne, ha felszabadult lennél!
Te már teljesen ráálltál erre!
Az is nyilvánvaló lett, hogy azért akarsz bemenni a barátoddal, hogy kézben tartsd a dolgokat, hogy lásd, biztos produkál-e...
Írj nyugodtan kommentet, én várom, és fogok is válaszolni, mert most már érdekes a dolog..
Hű. Én az első válaszolók között voltam, azt írtam hogy én nem mennék be.
Most miután elolvastam itt a válaszokat és a kérdező hozzászólásait, hát pár dolgot azért levontam belőle.
1. A nagy többség szintén azt a véleményt osztja hogy a szexuális része a dolgoknak NEM oda való. Nem bohémség kérdése, hanem szimplán a jóízlésé. Szerintem.
2. Minek kértél tanácsot ha NEM fogadod meg úgysem, és aki ellenkezőt ír azt gyerekesen osztogatod?
3. Abszolút első benyomásom amikor a hozzászólásaidat olvastam a válaszolók tanácsaira: NEM való még Neked gyerek. Légy bohém és fiatal, csináljátok a pároddal itt, itt, amott, ahol tetszik, annak is megvan a szép és jó oldala, de még inkább ne vállaljatok gyereket....majd ha felnőttél.
Minden rosszindulat nélkül írtam ezeket, kívánom hogy egyszer ha eljön az ideje, mielőbb beköszöntsön a baba és legyetek boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!